21 / 05 / 2024

Arınova Yapı adres

Arınova Yapı adres

Arınova Yapı Anonim Şirketi, Evren İnal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Reşit Belgesay Sokak, Mumcuoğlu Apartmanı'nda kuruldu.

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Ny Nova Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ny Nova Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekemece'de Nuh Deligöz tarafından kuruldu!

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Kepez'e 21 dükkanlık sahaf çarşısı inşa ediliyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına verdiği sahaf çarşısı sözünü tuttu. Dokuma Sanat Sokağı'na 21 dükkanın yer alacağı sahaf çarşısı yapılıyor. 

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gül tarafından kuruldu.

Alipaşa Kapalı Çarşısı WhatsApp oylamasıyla yeniden açıldı!

Edirne'de koronavirüs önlemleri kapsamında 27 gündür kapalı olan tarihi Alipaşa Kapalı Çarşısı yapılan oylamayla yeniden açıldı.

Edirne'de tarihi çarşılarda yapılan kira artışı mecliste!

Edirne'de Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetinde olan tarihi çarşılarda yapılan kira artışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytıncıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Ankara Yenimahalle Yapı Kooperatifi’nde tapu sevinci!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yapı Marketçileri Toplu İş yeri Yapı Kooperatifi üyelerine tapularını teslim etti.

Yeni Havalimanı'nda ilk yolcu testi yapıldı!

29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk yolcu testi başarıyla yapıldı. İlk testte gerçek çalışanlardan oluşan bin kişi katıldı. 

Arınova Yapı adres Haberi

Arınova Yapı adres

Arınova Yapı Anonim Şirketi, Evren İnal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Arınova Yapı Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin Amaç ve konusu başlıca şunlardır: a- İnşaat, Mimarlık, Mühendislik, Taahhüt, Şehir ve Bölge Planlama, Ulaşım Planlama, Enerji, Peyzaj Mimarlığı, konularında her türlü faaliyeti icra etmek b-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak. Her türlü gayrimenkul geliştirme projesi ve uygulaması yapmak. Kat karşılığı konut ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu konut ve işyerlerinin tadilat, montaj işlerini, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. c-Yurt içi ve yurt dışında her türlü mimarlık, mühendislik projeleri yapmak, uygulamak ve alanında taahhüt işleri yapmak. Tarihi yapıların röleve, restorasyon ve restitüsyon projelerini yapmak,  uygulamak ve alanında taahhüt işleri...