21 / 05 / 2024

Arınova Yapı Anonim Şirketi

Arınova Yapı Anonim Şirketi

Arınova Yapı Anonim Şirketi, Evren İnal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Reşit Belgesay Sokak, Mumcuoğlu Apartmanı'nda kuruldu.

Eka Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eka Group Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kaya ve savaş Yaşar ortaklığında kuruldu.

Konsko Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Konsko Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 52 milyon 516 bin 100 TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar Aydın, Turgut Aydın ve Aydan Aydın ortaklığında kuruldu.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Mels Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mels Yapı Anonim Şirketi Ümit Uçar ve Melisa Ay ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İce Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İce Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hamit Can Yaşar imzasıyla kuruldu.

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi, Erdoğan Ağar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ebru Arıkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Eda Arıkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon 981 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Sarıyer'de kuruldu.

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi, Haydar Yamaç Yönetim Kurulu Başkanlığı, Münir Şahin ve N.Anwar Ahmad Abed Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 120 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Emniyettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Net Mimari Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Net Mimari Yapı Anonim Şirketi, Özcan Turan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mustafa Candaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Arıkan Yapı'nın acı günü! İbrahim Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın kurucusu İbrahim Arıkan vefat etti. Cenazesi 4 Şubat Perşembe günü (yarın) Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecek. Arıkan Yapı taziye ilanı yayınlattı.

Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi, Mustekim Kenan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta İstanbul İl'i, Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Uslu Caddesi' nde kuruldu.

Wolke Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Wolke Yapı Anonim Şirketi, 21 Ocak'ta kuruldu.

TK Invest Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

TK Invest Yapı Anonim Şirketi, Adem Dinçtürk Yönetim Kurulu Üyeliğinde 250 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 1.Caddesi, Oto Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Arınova Yapı Anonim Şirketi Haberi

Arınova Yapı Anonim Şirketi

Arınova Yapı Anonim Şirketi, Evren İnal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Arınova Yapı Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin Amaç ve konusu başlıca şunlardır: a- İnşaat, Mimarlık, Mühendislik, Taahhüt, Şehir ve Bölge Planlama, Ulaşım Planlama, Enerji, Peyzaj Mimarlığı, konularında her türlü faaliyeti icra etmek b-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak. Her türlü gayrimenkul geliştirme projesi ve uygulaması yapmak. Kat karşılığı konut ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu konut ve işyerlerinin tadilat, montaj işlerini, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. c-Yurt içi ve yurt dışında her türlü mimarlık, mühendislik projeleri yapmak, uygulamak ve alanında taahhüt işleri yapmak. Tarihi yapıların röleve, restorasyon ve restitüsyon projelerini yapmak,  uygulamak ve alanında taahhüt işleri...