19 / 05 / 2024

Ariston Thermo ulaşım

Ariston Thermo ulaşım

Ariston Thermo, büyüme yolculuğuna ATAG Heating’i de bünyesine katarak devam ediyor. Ariston Thermo Yürütme Kurulu Başkanı Paolo Merloni, gelişmiş ve gelişmekte olan ülke pazarlarında, bu satın almanın önemli bir anlamı olduğunu vurguladı.

Ariston Thermo enerjide verimlilik ve tasarrufu halka anlatacak!

Yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü markaları arasında yer alan Ariston Thermo , kullanıcılara enerjide verimlilik ve tasarrufu anlatmak için tanıtım araçlarıyla 80 ile ulaşacak.

Ariston Thermo, verimlilikte iddiasını sürdürüyor!

Müşterilerine, en son teknoloji olan tam yoğuşmalı kombiyle Avrupa standartlarında hizmet veren Ariston Thermo, bu kış da konfor ve verimlilikteki iddiasını sürdürüyor. Ariston Thermo, sunduğu fırsatlarla önce içinizi sonra evinizi ısıtıyor.

Ariston Thermo Group ürünleri 10 farklı ülkede sergiliyor!

Ariston Thermo Group, sektör profesyonellerine Türkiye pazarında satışa sunulan tüm ürünleri dünyanın 10 farklı ülkesindeki 23 fabrikasına düzenlediği teknik gezilerle tanıtıyor.

Ariston Thermo Cares Premium'un lansmanını yaptı!

Ariston Thermo Türkiye Genel Müdürü Mete Zadil, "Enerjide bu kadar dışa bağımlıyken hepimizin görevi enerji tasarrufuna katkıda bulunmak işte bu nedenle tercih yoğuşmalı kombi olmalı.

Ariston Thermo'dan ses getiren bir kampanya daha!

Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’un yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM’ un reklam filmi gösterilmeye başlandı.

Ariston Thermo Cares Premium’un lansmanı Türkiye’den başladı!

Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo, yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM’ un lansmanını Türkiye’ den başlattı.

Ariston Thermo kombilerde yüzde 30'a varan enerji tasarrufu sağlanıyor!

Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’ nun sürekli gelişim ilkesinden ilham alarak tasarlanan EVO serisi kombiler, tasarruflu ve çevreci yönleriyle fark yaratıyor...

Mete Zadil Ariston Thermo Group’un Türkiye Genel Müdürü oldu!

Isıtma sektörünün dünya devi Ariston Thermo Group’un Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Mete ZADİL getirildi...

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım!

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım kapsamında adres bilgileri ve krokili anlatım haberimizin içinde yer alıyor

Torun Tower ulaşım!

Torun Tower ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 400 milyon TL yatırımla yükselen Torun Tower Mecidiyeköy Esentepe'de inşa ediliyor...

Evora İstanbul ulaşım!

Evora İstanbul ulaşım , adres, telefon numarası ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Tuzla Aydınlı'da yükselen Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzasını taşıyor...

İzmir Egesel Bayraklı ulaşım!

Önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan İzmir Egesel Bayraklı ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Çukurova Tower ulaşım!

Çukurova Tower ulaşım , adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çukurova Gayrimenkul imzasıyla yükselen Çukurova Tower Kartal'da inşa ediliyor...

Ariston Thermo ulaşım Haberi

Ariston Thermo ulaşım

Dünyanın ısınma ve su ısıtma alanında lider firmalarından biri olan Ariston Thermo, Benelüks ülkeleri ısıtma pazarının önemli aktörü ATAG Heating’i satın aldı.


Benelüks ülkelerindeki seçkin piyasalarında sahip olduğu önemli pozisyon nedeniyle güçlü bir aktör olması, en yüksek teknolojiyi kullanması ve uyumlu bir ürün çeşitliliğine sahip olması nedeniyle, şirket birçok Avrupa ülkesine hizmet veriyor.


Hem konut hem de sanayi tipi ürünler odaklı bir üretim yapan ATAG Heating, hem konut hem de sanayi tipi ürünler üretmek üzere 1948 yılında kuruldu. Şirketin merkezi ve üretimi Hollanda, Lichtenvoorde’de… ATAG Heating’in 2013 yılı net geliri 53 milyon Euro...


ATAG, konularında oldukça ihtisaslaşmış AR-GE ekibiyle ve ileri teknoloji ve yüksek verimlilik standartlarıyla karakterize olmuş ürün sunumuyla yoğun bir şekilde inovasyona odaklanmıştır.


Şirket, Hollanda’daki yüksek verimli ve düşük emisyonlu yoğuşmalı...