18 / 05 / 2024

Ariston yeni kombiler

Ariston yeni kombiler

Ariston Thermo CARES PREMIUM’un lansman turları devam ediyor. Ankara ve Konya’nın da tanıştığı Ariston Thermo yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM diğer illerdeki bayilerle de tanışmaya devam ediyor...

Sürdürülebilir teknolojili Ariston kombinin en ucuz adresi! 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Güneş enerjili kombiler üreten ve sürdürülebilir teknolojinin öncülerinden olan Ariston ürünleri ve en ucuz adresleri şöyle...

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “ARISTON NET” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.

Ariston Kombi Galatasaray ile reklam filmine imza attı!

Galatasaray’ın İtalyan sponsoru Ariston Kombi, Spor Toto Süper Lig’in bu devresinde sponsoru olduğu Galatasaray’ın yetenekli ayaklarından Sabri Sarıoğlu ile yeni bir reklam filmine imza attı.

Velis Evo: Sıcak su konforunun yeni adı!

Ariston Thermo Group, yeni termosifonu VELIS EVO ile banyo saatlerini unutulmaz keyif anlarına dönüştürüyor. Yüksek performansı ve teknolojik özellikleriyle VELIS EVO, konfor kavramına yeni bir boyut getiriyor.

Ariston'dan kombilerde 5 yıl garanti!

Havaların yavaş yavaş serinlemeye başladığı Eylül ayı ile birlikte Ariston’dan “müşterilerinin içini ısıtacak” bir uygulama… Ariston markalı yoğuşmalı kombiler 5 yıl garantiye sahip olacak. ..

Ariston Thermo Cares Premium'u tanıttı!

Ariston Thermo’nun yeni ürünü CARES PREMIUM’un devam eden lansmanlarında bu seferki durak Samsun oldu. 100’den fazla bayinin katıldığı Samsun lansmanında bayilere genel ve teknik bilgiler verildi.

Ariston, Şerifali'deki yeni merkezine taşındı!

Eğitim merkezi ve tüm ürünlerin sergilendiği showroom´un da bulunduğu yeni binasına taşınan Ariston Thermo, hem müşterilerine hem de bayi ve servislere daha geniş alanda maksimum kalitede hizmet verecek.

Ariston'un yeni yoğuşmalı kombisi Cares Premium'la tanışma turu devam ediyor!

Ariston Thermo CARES PREMIUM’un lansman turları devam ediyor. Ankara ve Konya’nın da tanıştığı Ariston Thermo yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM diğer illerdeki bayilerle de tanışmaya devam ediyor...

Ariston Thermo'dan ses getiren bir kampanya daha!

Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’un yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM’ un reklam filmi gösterilmeye başlandı.

Ariston yeni kombinin tanıtımına Türkiye’den başladı!

Ariston Thermo’nun yeni ürün serisinin ilk oyuncusu Cares Premium kombinin tanıtımı Türkiye’den başladı. Genel Müdür Mete Zadil, ürünlerinde yenilenebilir enerji ve enerji tasarrufunun birinci kriter olduğuna dikkat çekti.

Ariston Thermo Cares Premium’un lansmanı Türkiye’den başladı!

Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo, yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM’ un lansmanını Türkiye’ den başlattı.

Ariston'dan cep yakmayan kombi: EVO!

Ariston’un tasarladığı EVO serisi kombiler, tasarruflu ve çevreci yönleriyle fark yaratıyor. Ariston EVO kombileri, standart iki yıldız bir kombi ile karşılaştırıldığında yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor...

Ariston Thermo kombilerde yüzde 30'a varan enerji tasarrufu sağlanıyor!

Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’ nun sürekli gelişim ilkesinden ilham alarak tasarlanan EVO serisi kombiler, tasarruflu ve çevreci yönleriyle fark yaratıyor...

Ariston yeni kombiler Haberi

Ariston yeni kombiler

İstanbul’da başlangıcı yapılan, ısıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo CARES PREMIUM’un lansman turları devam ediyor. Ankara ve Konya’nın da tanıştığı Ariston Thermo yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM diğer illerdeki bayilerle de tanışmaya devam ediyor.


Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’nun yeni ürün serisinin tasarruf konusunda iddialı yeni oyuncusu CARES PREMIUM, Türkiye’deki lansmanlarına devam ediyor.

Bugüne kadar “Tam Yoğuşma-Tam Konfor” sloganıyla tüketiciyi hep “en iyi” ile buluşturan Ariston Thermo, bu kez de yeni ürün serisinin “en önemli oyuncusunun” lansmanına Türkiye’den başladı. 

Tüm Türkiye’de gerçekleşecek olan lansmanların ilki geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yapıldı. En önemli özelliği olan üst düzey tam yoğuşma teknolojisi sayesinde, doğalgaz faturasında yüzde 35'e varan enerji tasarrufu sağlayan CARES PREMIUM,...