15 / 05 / 2024

arıtılmış su sanayide kullanılırmı

arıtılmış su sanayide kullanılırmı

Sanayi kenti Kocaeli' de, günde 40 bin metreküp atık suyu arıtacak şekilde yapılması planlanan tesisle, buradan elde edilecek atık suların sanayi kuruluşlarında da kullanılması planlanıyor...

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Arçelik CEO'sundan dayanıklı eşya piyasası için uyarı!

Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu, İngiliz Financial Times gazetesine verdiği söyleşide Avrupa dayanıklı eşya piyasası için 2024 yılının çok zor geçebileceği uyarısında bulundu. Bulgurlu, iç piyasada da büyük bir yavaşlama yaşanacağını kaydetti.

Arçelik Su Arıtma Sistemleri'nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten su arıtma cihazı almak isteyenler için Cumhuriyetimizin 100. yılına Özel yüzde 20 indirim kampanyası sunuyor. İşte kampanyanın detayları ve ürün özellikleri...

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

Vestel rafine su arıtma cihazı kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Doğal olarak arıtılmış sağlıklı su tüketmek isteyenler için Vestel su arıtma cihazı ile karşımıza çıkıyor. Cihaz;  klor filtresi,ön karbon filtresi ve ters ozmoz filtreleri ile kötü tat,koku,bakterileri yok ediyor. Cihazın diğer özellikleri neler ?

Su yolu altın setlerde büyük fırsat! Düğünü olanlar koşun hemen bakın! Elizi 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Düğünler için en çok satın alınan setlerden olan su yolu altın setlerin fiyatları merak ediliyor. Elizi'de su yolu fiyatları düştü. Peki su yolu set fiyatı ne kadar? İşte 31 Aralık 2022 Elizi su yolu set fiyatı...

Türkiye'nin dev projeleri peş peşe hizmete alınıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı'ndan sonra Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu'nun 70 kilometrelik kısmının bu hafta içinde hizmete alınması hedefleniyor.

Benzin fiyatları niye yükseliyor? İndirim alınıyor ama pompaya yansıtılmıyor

Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk, Türkiye'nin ülke olarak Rusya'dan indirimli petrol almasına rağmen benzin fiyatlarının sürekli artmasının doğru olmadığını söyledi.

En ucuz su sebili ne kadar? Hepsiburada 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev ve iş yerlerinde su tüketimini kolaylaştıran su sebilleri marka ve modeline göre fiyatlarında da değişiklik gösteriyor.

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Oya Başar Bodrum'dan ev aldı!

Oya Başar ve Zuhal Olcay, Bodrumlu ünlüler kervanına isimlerini yazdırıyor. Ünlü oyuncu Oya Başar, Türkbükü’nden almak istediği konuttan vazgeçti ve Gündoğan’da iki katlı bahçeli bir yer aldı. Zuhal Olcay da İstanbul’daki evini kiraya verecek ve Bodrum’daki yazlığında yaşayacak.

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

arıtılmış su sanayide kullanılırmı Haberi

arıtılmış su sanayide kullanılırmı


Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSU) yapılan yazılı açıklamada, İSU'nun, Kocaeli'de ileri biyolojik ve kırsal kesimler için yaptığı modüler tesisler olmak üzere 18 atıksu arıtma tesisinin işletildiği kaydedildi.


Açıklamada, İSU'nun Kocaeli'de, yüzde 99 atıksu arıtma oranıyla Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiği belirtilerek, bu tesislerle İzmit Körfezi ile Karadeniz'in kirlilikten arındırıldığı ifade edildi.


Dilderesi'nin taşkın yatağı içerisindeki Dilovası ile Tavşanlı bölgeleri arasında yapılacak tesis için projenin hazırlandığı ve nisanda da ihalesinin yapılacağı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


"Bölgedeki evsel atıksular için toplayıcı ve kollektör hatları ile iki adet terfi merkezinin de yapılacağı Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi, günde 40 bin metreküp olarak inşa edilecek. İleri azot ve fosfor giderimi yapacak tesis, uzun havalandırmalı ve aktif çamur sistemine uygun olacak. Tesiste ayrıca arıtılacak atıksuların, sanayi...