03 / 05 / 2024

Arıtma Tesisi projesi

Arıtma Tesisi projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 2013 yılında belediyelere yapılan desteğin toplam da 104.893.212 TL olduğunu açıkladı. Bakan Güllüce, belediyelere 133 Çöp toplama aracı, 36 vidanjör ve 43 adet yol süpürme aracının hibe edildiğini belirtti.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesi 21 Eylül'de!

Osmancık’ın tüm yerleşim alanlarını kapsayan Alt Yapı Projesi ile Atık Su Arıtma Tesisi 21 Eylül’de ihale ediliyor.

Ünye'de Katı Atık Arıtma Tesisi projesi protesto edildi!

Ordu'nun Ünye ilçesinde toplanan bir grup, yapılacak olan Katı Atık Arıtma Tesisi'ni protesto etti. Basın açıklamasının ardından grup, olaysız şekilde alandan ayrıldı.

Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sarıkamış Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yüzde 50 destekli (SUKAP) kapsamında yürütülen Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık su Kolektör Hattı projesi tamamlanıyor.

Sakarya Karasu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu Atıksu Arıtma Tesisi Projesi’nde sona gelindiğini açıkladı.

Turgutreis Atıksu Arıtma Tesisi'nin ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Turgutreis Mahallesi tarafında yapılacak olan Turgutreis Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Terkos Deniz Suyu Arıtma Tesisi için ÇED süreci başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) deniz suyundan içme suyu elde etmek için düğmeye bastı. Maliyeti 600 milyon TL olan Terkos Deniz Suyu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı projesi için Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı.

Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatı başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, AB fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Akşehir Su ve Atıksu Projesi” kapsamında Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başladı.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Kemer Atıksu Arıtma Tesisi'nin halk toplantısı 23 Mart'ta!

Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya Kemer'de Kemer Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapımı için 23 Mart Çarşamba günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi 2017'de tamamlanacak!

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi Projesi açılış toplantısı gerçekleştirildi. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Vali Şerif Yılmaz ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

Kandıra’da arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesinin turizm merkezleri olan Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 3 adet modüler arıtma tesisi projesi yapacak.

Kırklareli içme suyu arıtma tesisi projesi hayata geçiyor!

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, köylerin içme suları hakkında bilgi vererek, Trakya’da bir ilk olacak İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ni hayata geçireceklerini bildirdi.

Arıtma Tesisi projesi Haberi

Arıtma Tesisi projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 2013 yılında belediyelere yapılan desteğin rakamlarını açıkladı. Bakan Güllüce yaptığı açıklamada; “Geçen Yıl 929 projeye 104.893.212 TL destek sağlandı. Çevre Kirliliğinin Giderilmesi için hazırlanan 613 projeye 47.780.069 TL, 41 Atıksu Arıtma Tesisi projesine 7.274.992 TL, 26 Kanalizasyon projesine 3.472.151 TL, 23 Katı Atık Tesisine 7.780.000 TL, 8 Müşavirlik projesine 993.000 TL, 6 Bisiklet yolu projesine 3.278.000 TL, finansman desteği sağlandı” dedi.

Yerel idarelere 133 Çöp toplama aracı, 36 vidanjör ve 43 adet yol süpürme aracının hibe edildiğini belirten Bakan İdris Güllüce; “2014 Yılında ise su ana kadar 13 projeye 1.230.000 TL destek sağlandı” diye...