30 / 06 / 2024

arıtma tesisi yatırım bedeli

arıtma tesisi yatırım bedeli

Ordu Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (OSKİ), Perşembe'ye 1 milyon 600 bin liralık içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor. OSKİ, projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

SASA'dan 350 milyon dolarlık elyaf tesisi yatırımı!

Yatırımlara hızla devam eden SASA, geçtiğimiz eylülde günlük bin 50 ton kapasiteli elyaf tesisini devreye aldı. Bu alandaki ikinci yatırımı için çalışmalara başlayan 350 milyon dolarlık yatırım planlanan tesisle, tekstil sektörünün dışa bağımlılığı düşecek.

Diyarbakır'a 160 milyon liralık altyapı yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde Diyarbakır'a havalimanına ilave pist, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve atıksu arıtma tesisi yapımı olmak üzere 160 milyon liralık altyapı yatırımı kazandırıldı.

ODE Yalıtım'dan son 5 yılda 55 milyon dolarlık yatırım!

ODE Yalıtım, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. ODE, 2012 -2017 yılları arasında Eskişehir’deki yeni üretim tesisi yatırımı, iki hisse devir alımı ve Çorlu fabrika modernizasyonu ile birlikte toplam 55 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ramazan Hamza arıkan, Fatma Şule Gerçek, Yusuf Arıkan, Hikmek Arıkan ve Ayşe Saliha Kanatsız ortaklığında 13 milyon 522 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gaziantep Oğuzeli'ne 90 milyonluk arıtma tesisi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli'ne 90 milyon TL'lik yatırımlar yeni bir arıtma tesisi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Manisa'ya 8 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Çevreci yatırımlarla Manisa’nın geleceğini kurtaracak projelere imza atan MASKİ Genel Müdürlüğü, 65 milyon TL yatırım bedeliyle 8 adet atıksu arıtma tesisi daha inşa edecek.

Tire Arıtma Tesisi'nin inşaatı Eylül'de tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye 9.1 milyon liralık arıtma tesisi kazandırıyor.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

En iyi yatırım gayrimenkuldür!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, GYODER ve Emlak Konut kampanyasının İstanbul'daki konut stoklarını inanılmaz derecede erittiğini söyledi. Ülkü Uçar, "En iyi yatırım gayrimenkuldür" dedi.

Bursa Uluabat Gölü'ne, 30 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Uluabat gölüne 30 milyon TL’lik çevre yatırımı yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göle temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceledi.

Spor tesislerine 540 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2016 yılında spor tesisi yatırımına ayırdığı bütçe 540 milyon 531 bin lirayı buldu. Bakanlık, yüzme havuzu, futbol sahası, gençlik merkezi, spor salonu, atletizm pisti, stat ve diğer spor tesisleri olmak üzere toplam bin 130 adet projeyi sürdürüyor

arıtma tesisi yatırım bedeli Haberi

arıtma tesisi yatırım bedeli

Milyonluk yatırım Ordu Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (OSKİ), Perşembe'ye 1 milyon 600 bin liralık içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor Ordu' da yatırımlarıyla dikkat çeken OSKİ, projelerine bir yenisini daha ekliyor. Sakin Şehir "Cittaslow" markalı Perşembe ilçesinde önemli bir yatırıma daha hayata geçiriyor. Perşembe İlçesi İçme Suyu Arıtma Tesisi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 


YENİ BİR TESİS İNŞA EDİLİYOR 

İlçenin Düz ve Çınar Mahalleleri'nde 4.800 metre içme suyu isale hattı ve 2 adet 100 metreküplük depo inşaatı çalışmalarını bitiren OSKİ Genel Müdürlüğü; daha sağlıklı, temiz ve içilebilir içme suyu hizmeti verebilmek için yeni bir içme suyu arıtma tesisi inşa etmeye başladı. Mevcut arıtma tesisinin kullanım ömrünün bitmesi, eski ve hantal olması, yavaş kum filtreli ve işlevini tam olarak gerçekleştirememesi...