19 / 05 / 2024

arıtma tesisinden kötü koku bursa

arıtma tesisinden kötü koku bursa

Özellikle yaz aylarında "Söz Hakkı"na gelen şikayetlerin başında Batı Arıtma Tesisi'nden kaynaklanan pis koku geliyor. Bu bölgede yaşayanlar yıllardır aynı dertten şikayetçi ama değişen bir şey yok.

A101’de düdüklü tencere seti 529 TL’ye, Lenovo kulaklık 279 TL’ye, Hyundai su arıtma cihazı 1.999 TL’ye düştü!

A101’de 22 Haziran’dan itibaren indirime girecek ürünlerin fiyatı belli oldu. Buna göre, A101'de 22 Haziran düdüklü tencere seti 529 TL’ye, Lenovo kulaklık 279 TL’ye, Hyundai su arıtma cihazı 1.999 TL’ye düşecek. İşte 22 Haziran 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesi 21 Eylül'de!

Osmancık’ın tüm yerleşim alanlarını kapsayan Alt Yapı Projesi ile Atık Su Arıtma Tesisi 21 Eylül’de ihale ediliyor.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sarıkamış Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yüzde 50 destekli (SUKAP) kapsamında yürütülen Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık su Kolektör Hattı projesi tamamlanıyor.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa'da dev projeler ardı ardına hayat bulmaya devam ediyor. İl genelinde 800 bin kişinin su ihtiyacının yanı sıra bereketli Urfa toprağına verim sağlayacak olan Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği’nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde kuracağı 100 milyon liralık dev atık su arıtma tesisinin temel atma törenini gerçekleştiriyor.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

İzmir Büyükşehir'den arıtma tesislerine dev bütçe!

Kentsel yerleşimlerin en büyük çevre problemlerinden biri olan evsel atık su sorununu kurduğu ileri biyolojik atık su arıtma tesisleriyle çözen İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtma tesislerini işletmek için de ciddi bütçeler ayırıyor.

Tomarza'ya atık su arıtma tesisi geliyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Tomarza ilçesine yapılan Atık Su Arıtma Tesisi çalışmaları devam ediyor. 1 Temmuz'da, Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Çelik'in katılımıyla temeli atılan tesisler, Kayseri'ye bağlı bütün ilçelere yapılacak.

arıtma tesisinden kötü koku bursa Haberi

arıtma tesisinden kötü koku bursa

Özellikle yaz aylarında "Söz Hakkı"na gelen şikayetlerin başında Batı Arıtma Tesisi'nden kaynaklanan pis koku geliyor. Bu bölgede yaşayanlar yıllardır aynı dertten şikayetçi ama değişen bir şey yok. Hatta bölge halkı zaman zaman sokağa çıkarak tepkilerini de dile getiriyorlar. Büyükşehir Belediyesi hemen hemen aynı minvalde açıklamalar gönderiyor. Ancak ben vatandaşa bu konuda köşemde "söz hakkı" tanımaya devam edeceğim. İlk şikayet Gönül Aydın adlı okurumdan. 


Gönül Aydın aşağıdaki yazısını Büyükşehir Belediyesi'nin dikkatine sunuyor: "Ben Ertuğrul Mahallesinde oturuyorum. Yaklaşık 3 yıl önce bütün birikimlerimle ve kredi de çekerek bir daire aldım. Ama şimdi çok pişmanım. Çünkü Batı Arıtma Tesisi'nden yayılan koku yüzünden evimden soğudum. Bazı akşamlar koku dayanılmaz hale geliyor. Sürekli aynı koku hissedilmediğine göre bunun engellenmesi mümkün. Büyükşehir Belediyesi neden sürekli engelleme...