05 / 05 / 2024

arıtma tesislerine ne kadar ödeme yapılacak

arıtma tesislerine ne kadar ödeme yapılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat' taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesine 3 milyon 200 bin TL' lik ödenek çıkardı...

A101’de 3’lü ankastre set 4200 TL’ye, 3 çekmeceli dondurucu 2900 TL’ye, su arıtma cihazı 2000 TL’ye düştü!

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, 25 Mayıs Perşembe gününe özel 3’lü ankastre set 4200 TL’ye, 3 çekmeceli dondurucu 2900 TL’ye, su arıtma cihazı 2000 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 25 Mayıs 2023 Perşembe...

A101'de su arıtma cihazı satışta! A101 su arıtma cihazının fiyatı ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi

A101 "Aldın Aldın" kampanyasında kaçırılmayacak fırsat. A101'e yarın hafta su arıtma cihazı satışa sunulacak. Peki A101'de su arıtma cihazı özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 1 Haziran fiyat listesi...

A101'de su arıtma cihazı satışta! Bu fırsat kaçmaz, hemen alın! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 "Haftanın Yıldızları'nda kaçırılmayacak fırsat. A101'e bu hafta su arıtma cihazı satışa sunuldu. Peki A101'de su arıtma cihazı ne kadar oldu? İşte fiyat listesi...

Gaziantep Oğuzeli'ne 90 milyonluk arıtma tesisi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli'ne 90 milyon TL'lik yatırımlar yeni bir arıtma tesisi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı!

Gemlik ilçe merkezinden Narlı’ya kadar olan sahil şeridindeki su kirliliğinin önüne geçecek Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı.

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

Manisa Alemşahlı'ya arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’ün Alemşahlı Mahallesi’ne paket içme suyu arıtma tesisi kazandırarak mahallenin içme suyu kalitesini arttırmak için çalışmalarına başladı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Denizli Bozkurt Cumalı’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

İZSU'nun arıtma tesislerine bakanlık teşviği!

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa standartlarında işletilen ve kalitesiyle Türkiye’ye örnek olan arıtma tesisleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 7.2 milyon TL.’lik “enerji teşvik” hakkı kazandı.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesi artırılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesindeki Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin mevcut kapasitesini bin metreküp/günden 7 bin 920 metreküp/güne çıkaracak.

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni arıtma tesisi yapılacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

arıtma tesislerine ne kadar ödeme yapılacak Haberi

arıtma tesislerine ne kadar ödeme yapılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat'taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Biiyiikşehir Belediyesine 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı. Belek turizm bölgesinin sorunları Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel'de düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Adnan Aslan, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Belek Turizm Yatırımcıları Ortak Girişimi (BETUYAB) Başkanı Cemil Uğurlu ve turizm sektörü temsilcileri katıldı. 


Alan yönetim modeli Toplantıda, Belek turizm merkezinin ulaşım, enerji, çevre, güvenlik gibi altyapı sorunlarıyla su sporları parkur alanlarının kiralanması gibi turizmde karşılaşılan sorunlar masaya yatırıldı. Toplantıda, bugüne kadar çok defa gündeme gelen elektrik hatlarının yer altına alınması, yolların...