25 / 07 / 2024

arıtma tesislerine ödenek

arıtma tesislerine ödenek

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat' taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesine 3 milyon 200 bin TL' lik ödenek çıkardı...

İZSU'nun arıtma tesislerine bakanlık teşviği!

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa standartlarında işletilen ve kalitesiyle Türkiye’ye örnek olan arıtma tesisleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 7.2 milyon TL.’lik “enerji teşvik” hakkı kazandı.

İzmir Büyükşehir'den arıtma tesislerine dev bütçe!

Kentsel yerleşimlerin en büyük çevre problemlerinden biri olan evsel atık su sorununu kurduğu ileri biyolojik atık su arıtma tesisleriyle çözen İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtma tesislerini işletmek için de ciddi bütçeler ayırıyor.

Manavgat ve Serik arıtma tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat ve Serik arıtma tesisleri, düzenlenen törenlerle açıldı. Mevlüt Çavuşoğlu, turizm kenti Antalya için denizin temiz olmasının çok önemli olduğunu, bu nedenle arıtma tesislerine ayrı bir önem veri

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çevreci belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğini ve bu kapsamda arıtma tesislerine çok fazla önem verdiğini belirten Koç, Atık Su Arıtma tesislerinde ilk adımı Gördes ile attıklarını belirtti.

Kemer'de arıtma tesisleri online takip edilecek!

Kemer de ki arıtma tesislerine 'Gerçek Zamanlı Atıksu İzleme Sistemi' kuruldu. Sistem, arıtmaların çalışması ve çıkan atık su Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 saat izlenebilecek.

MASKİ Atıksu Arıtma Tesisleri'nin proje alanında inceleme yaptı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes’te yaptıracağı Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası’nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Manisa'daki arıtma tesisleri için geri sayım başladı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes'te yaptıracağı atık su arıtma tesislerine ait kredilerin İller Bankası tarafından onaylanmasından sonra proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Manisa'da 4 bölgeye arıtma tesisi yapılacak!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes’te yaptıracağı Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası’nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Ortak Atıksu Arıtma Tesisi için 895 Bin TL ödenek müjdesi!

T. Ziyaeddin Akbulut "Veliköy, Kapaklı, Velimeşe ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgelerinin kredilendirilen Ortak Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı için 2014 yılında gönderilen ödeneğe ek olarak 895 Bin TL daha ödenek aktarıldı" dedi

Serik ve Manavgat'taki arıtma sorununa 3 milyonluk ödenek!

Serik ve Manavgat'taki arıtma sorununun çözümü için Bakanlık, Büyükşehir Belediyesi'ne 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı Belek turizm merkezinin ulaşım, enerji, çevre sorunları Belek te gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.

Antalya'daki arıtma tesisleri için Bakanlık'tan 3.2 milyonluk ödenek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat 'taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesi 'ne 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı.

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Bursa'ya 6 yeni arıtma tesisi ve çamur yakma ünitesi kurulacak!

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı. mevcut arıtma tesislerine ilaveten Gemlik, Mudanya, Kurşunlu, Akçalar. Badırga ve Küçükkumla'da 6 yeni arıtma tesisini daha hizmete alacaklarını kaydetti...

arıtma tesislerine ödenek Haberi

arıtma tesislerine ödenek

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat'taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Biiyiikşehir Belediyesine 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı. Belek turizm bölgesinin sorunları Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel'de düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Adnan Aslan, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Belek Turizm Yatırımcıları Ortak Girişimi (BETUYAB) Başkanı Cemil Uğurlu ve turizm sektörü temsilcileri katıldı. 


Alan yönetim modeli Toplantıda, Belek turizm merkezinin ulaşım, enerji, çevre, güvenlik gibi altyapı sorunlarıyla su sporları parkur alanlarının kiralanması gibi turizmde karşılaşılan sorunlar masaya yatırıldı. Toplantıda, bugüne kadar çok defa gündeme gelen elektrik hatlarının yer altına alınması, yolların...