18 / 05 / 2024

Arıtmalara ödenek

Arıtmalara ödenek

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat 'taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne 3 milyon 200 bin TL 'lik ödenek çıkardı.

Ergene Havzası'ndaki OSB'lere 75 milyon liralık ödenek ayrıldı!

Ergene Havzası'ndaki 10 OSB'nin altyapı ihtiyaçlarının karşılanması ve kapasitelerinin artırılması için bu yıl 75 milyon liralık ödenek ayrıldı. Bakan Işık, ödeneğin OSB'lerin altyapı, üstyapı ve arıtma tesislerinin yapımında kullanılmak üzere tahsis ett

İzmir Tarih Projesi için 2 milyon liralık ödenek ayrıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı bütçesinde İzmir'de alışverişin kalbi konumundaki Tarihi Kemeraltı Çarşısı ve çevresini yenilemeye yönelik "İzmir Tarih Projesi" için 2 milyon liralık ödenek ayırdı.

Ortak Atıksu Arıtma Tesisi için 895 Bin TL ödenek müjdesi!

T. Ziyaeddin Akbulut "Veliköy, Kapaklı, Velimeşe ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgelerinin kredilendirilen Ortak Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı için 2014 yılında gönderilen ödeneğe ek olarak 895 Bin TL daha ödenek aktarıldı" dedi

Arıtmalara ödenek geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat 'taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne 3 milyon 200 bin TL 'lik ödenek çıkardı.

Serik ve Manavgat'taki arıtma sorununa 3 milyonluk ödenek!

Serik ve Manavgat'taki arıtma sorununun çözümü için Bakanlık, Büyükşehir Belediyesi'ne 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı Belek turizm merkezinin ulaşım, enerji, çevre sorunları Belek te gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.

Bakanlıktan arıtmalar için 3 milyon 200 bin lira ödenek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat' taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesine 3 milyon 200 bin TL' lik ödenek çıkardı...

Antalya'daki arıtma tesisleri için Bakanlık'tan 3.2 milyonluk ödenek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat 'taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesi 'ne 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı.

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

sahibinden.com'un Yeni Pazarlama Müdürü Hakkı Arıkan

Hakkı Arıkan, 15 Şubat 2010 tarihi itibari ile sahibinden.com'da "Pazarlama Müdürü" olarak yeni görevine başladı

Osf İnşaat, tecrübeli inşaat mühendisi arıyor!

Osf İnşaat, yol yapım işinde tecrübeli inşaat mühendisi arıyor!

Şimşekler İnşaat, mühendis arıyor

Yol yapım işinde tecrübeli,en az 5 yıllık mezun, inşaat mühendisi arıyor, Şimşekler inşaat ise  osf  isimli inşaat firması inşaat mühendisi arıyor

Şükrü Avşar: AFM'yi almak için görüşüyoruz

Avşar Yapım Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Avşar, AFM ile satın alma konusunda görüştüklerini söyledi

Mısır Çarşısı'nın restorasyona ihtiyacı var!

Tarihi Mısır Çarşısı'nın acilen bakıma alınması gerekiyor. Çünkü durumu içler acısı. Tavanı dökülüyor, duvarlar çatlak…

Arıtmalara ödenek Haberi

Arıtmalara ödenek


Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat'taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı. 

Belek turizm bölgesinin sorunları Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel'de düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel MücUirü Adnan Aslan, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Belek Turizm Yatırımcıları Ortak Girişimi (BETUYAB) Başkanı Cemil Uğurlu ve turizm sektörü temsilcileri katıldı. 

ALAN YÖNETİM MODELİ Toplantıda, Belek turizm merkezinin ulaşım, enerji, çevre, güvenlik gibi altyapı sorunlarıyla su sporları parkur alanlarının kiralanması gibi turizmde karşılaşılan sorunlar masaya yatırıldı. 

Toplantıda/bugüne kadar çok defa gündeme gelen elektrik hatlarının yer altına alınması, yolların iyileştirilmesi, yürüme ve...