28 / 04 / 2024

ArivaYaka II ödeme planı

ArivaYaka II ödeme planı

İlk projesi ArivaYaka ile kalitesini ispatlayan Ariva Group, Yakaköy'de sona yaklaştığı ikinci projesi 'ArivaYaka II' ile farkını yine gösterdi. Firma şimdi Bodrum'da yeni projeye hazırlanıyor.

Ariva Group'tan Bodrum'a yeni proje!

İlk projesi ArivaYaka ile kalitesini ispatlayan Ariva Group, Yakaköy'de sona yaklaştığı ikinci projesi 'ArivaYaka II' ile farkını yine gösterdi. Firma şimdi Bodrum'da yeni projeye hazırlanıyor.

Urartu kalesine 30 yıl sonra ilk kazma vuruldu!

Urartu kalesine 30 yıl sonra ilk kazma vuruldu. Urartu Kralı II. Sardur tarafından inşa edilen Çavuştepe Kalesi' nde, 30 yıl aradan sonra kazı çalışması başlatıldı.

Alicik I-II Hidroelektrik Santrali için Rize Güneysu'da kamulaştırma kararı!

Rize' de tesis edilecek olan Alicik I - II Hidroelektrik Santrali için proje güzergahına denk gelen alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

İnşaat ciro endeksi düştü üretim endeksi arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2014 İkinci Çeyrek (Nisan-Haziran) İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri'ni açıkladı. İnşaat ciro endeksi, 2014 yılı II. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 5.9 oranında azaldı...

Kombassan SPK bilgi güncellemesini yayınladı!

Kombassan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kombassan Holding SPK'nın II-15.1 Özel Durumlar Tebliğinin 23. Maddesinin 7. Fıkrası gereğince bilgi güncellemesini yayınladı.

Konya Akçaşar Köyü'ndeki Camitepe Höyüğü sit alanı olarak belirlendi!

Konya Altınekin ilçesine bağlı Akçaşar Köyü'nde yer alan Camitepe Höyüğü’nün 2863 sayılı Yasa’da belirtilen özellikleri göstermesi nedeniyle II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edildi...

Yozgat Küçük Sanayi Sitesi, altyapı işi ihale edecek!

Yozgat 100. Yıl (II. Kısım) Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 2. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'ne ait istinat duvarı, açık çalışma sahası ve elektrik şebekesi inşaatlarından oluşan altyapı yapım işini ihaleye çıkardı.

2. Abdülhamid'in Türbesi hatırasına uygun şekilde korunuyor!

2. Abdülhamid'in Türbesi hatırasına uygun şekilde korunuyor. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, II. Abdülhamid'in Türbesi'ni ziyaret etti. Türbenin hatırasına uygun şekilde korunduğunu ifade etti.

Sivas Şarkışla Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 41 adet işyeri yapım işi ihale ediyor!

Sivas Şarkışla (II. Kısım) Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Küçük Sanayi Sitesine ait 41 adet işyeri yapım işini indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale ediyor.

Sivas'ta Küçük Sanayi Sitesine ait olan 41 adet işyeri satılıyor!

Sivas Şarkışla (II. Kısım) Küçük Sanayi Sitesine ait olan 41 adet işyeri 16 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00'da Sivas Şarkışla (II. Kısım) Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından ihaleye çıkıyor..

Gama Enerji elektrik üretmeye başladı!

Gama Enerji'den yapılan açıklamaya göre, Manisa Akhisar'da bulunan 35 MW kapasiteli Gök II Rüzgar Enerjisi Santralı'nın da eklenmesiyle Gama Enerji'nin rüzgar enerjisine dayalı varlıklarının toplam kurulu gücü 70 MW'ı aştı

Muş Merkez ve Varto'da 15 köy için acele kamulaştırma kararı çıktı!

Alparslan II Barajı ve Hidroelektrik Santrali projesi için Muş Merkez ve Varto'ya bağlı 15 köyde belirlenen ada ve parseller için kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

İzmir Ödemiş İlkkurşun Mahallesi tarihi sit sınırı içerisine alındı!

İzmir II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun incelediği bilgi ve belgeler ile görüşmeler sonunda İzmir Ödemiş İlkkurşun Mahallesi'nin tescilli tarihi sit sınırının l/5000 ölçekli kadastral durum haritasında gösterildiği şekilde genişleti

ArivaYaka II ödeme planı Haberi

ArivaYaka II ödeme planı


İlk projesi ArivaYaka ile kalitesini ispatlayan Ariva Group, Yakaköy'de sona yaklaştığı ikinci projesi 'ArivaYaka II' ile farkını yine gösterdi. Her biri kendine ait bahçeye ve havuza sahip, deniz manzaralı, tek katlı 170 metrekare taş evler yaptıklarını belirten Ariva Group Yönetim Kurulu Başkanı Sırrıbir Okumuş, "Türkiye'de ses getiren ArivaYaka Il'de son satılık villalar kaldı. Sabit kur, yüzde 30 peşin ve 18 ay vade yaptık. Haziran 2017'de teslim edeceğiz" diye konuştu. 


'Ön talepler Nisan'da 


Bodrum'da yaşamak isteyenlere kaliteli ve hesaplı yaşam alanları yarattıklarını belirten Okumuş, 2017'nin ikinci yarısında yeni bir projenin startını daha vereceklerini söyleyerek, "Bu projemiz de ülke çapında ses getirecek" açıklamasını yaptı.


Posta...