19 / 05 / 2024

arizona scottsdale

arizona scottsdale

Arizona Scottsdale'de 1993 yılında kurulan ve dünyada 225'den fazla şubesi bulunan Çin restoran zinciri P.F. Changs'ın, Türkiye'deki ilk şubesi Etiler Nispetiye Caddesi'nde açıldı...

Hyundai Tucson Hybrid 230 beygirlik versiyonu ile Türkiye'de! İşte 9 Haziran fiyat listesi

Güney Koreli teknoloji devi Hyundai'nin ilk kez 2004 yılında tanıttığı Hyundai Tucson aradan geçen 18 yılda ilk kez elektrikli motorla yollara çıktı. Hybrid sistemle Türkiye'de müşterilere sunulacak olan Hyundai Tucson, adını Arizona'daki Tucson şehrinden alıyor.

Lloyd Wright’ın tasarladığı ev 1.7 milyon dolara satıldı!

Mimar Frank Lloyd Wirght’ın hayatını kaybetmeden önce tasarladığı son ev olan Arizona’daki Norman Lykes House 1.7 milyar dolara satıldı…

Arizona Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arizona Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çağman Şengörenoğlu tarafından kuruldu. 

Alacağı ev eski erotik film seti çıkınca vazgeçti!

ABD'nin Arizona Eyaleti'nde ev almak isteyen Linda Fein'in almak istediği ev erotik film seti çıkınca vazgeçti...

Bill Gates’ten Arizona'da 80 milyon dolarlık akıllı şehir!

Microsoft’un kurucusu Bill Gates’e ait yatırım firmalarından Belmont Partners, ABD’nin Arizona eyaletinde akıllı şehir kurmak için arazi satın aldı. 

İşte Arizona'daki dünyanın en yüksek müstakil evi!

Arizona'daki Falcon Nest adını taşıyan ev 124 feet uzunluğunda. Bu ev dünyanın en yüksek müstakil evi olarak biliniyor.

Michael Phelps’in yeni evi görenleri büyülüyor!

31 yaşındaki ABD’li yüzücü Michael Phelps’in yeni aldığı Arizona’daki 2.5 milyon dolarlık (yaklaşık 7,5 milyon TL) malikânesinin fotoğrafları ortaya çıktı.

Arizona Canyon Ranch Wellness Resort Hotel 1 Temmuz'da açılacak!

Amerikalı Mel Zuckerman Arizona-Tuscon’da Canyon Ranch Wellness Resort otel projesini kurdu. 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort otel bölümü 1 Temmuz 2016’da açılacak.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Arizona’daki taş devri evi 4,2 milyon dolara satılıyor!

Bir zamanlar "ABD’nin En Orijinal Evi" olarak anılan Arizona’daki taş devri evi, 4,2 milyon dolar fiyatla satışa çıkarıldı. İşte o ilginç ev...

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi, Haydar Yamaç Yönetim Kurulu Başkanlığı, Münir Şahin ve N.Anwar Ahmad Abed Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 120 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Emniyettepe Mahallesi'nde kuruldu.

ABD'deki Çakmaktaş Evi 4.2 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Arizona eyaletinde inşa edilen ve dış cephesi tamamen taşla kaplı tek katlı ev, "taş devri" mimarisi konseptiyle görenlerin dikkatini çekiyor..

Taş Devri Evi 4.2 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Arizona Çölü'nde 35 bin metrekarelik arazi üzerinde bulunan ve Taş Devri Evi olarak ünlenen ev 4.2 milyon dolara satışa çıkarıldı.

arizona scottsdale Haberi

arizona scottsdale

Amerikan modernliği ile Çin kültürünü buluşturan P.F. Chang's restoranları, lezzetli tarifleri, tatlıları, paylaşılabilecek kadar büyük porsiyonlarının yanı sıra şarap, özel kokteyller, sake, bira, çay ve kahve çeşitlerinden oluşan geniş bir içecek mönüsüne sahip. Şu anda 10'dan fazla ülkede hizmet veren zincir, her hafta 900 bin misafir ağırlıyor.


Açılış için İstanbul'a gelen P.F. Chang's kurucularından Philip Chiang sözlerine P.F. Chang's'in sloganı ve felsefesi olan "Burada olmanızdan dolayı çok mutluyuz ve tekrar gelmeyi istemeniz için elimizden geleni yapacağız" diyerek başladı. Tüm P.F. Chang's restoranlarında yemeklerde aynı lezzeti sunmanın önemine değinen Chiang, "Her restoranımızda aynı lezzeti sünabilmeyi hedefliyoruz. Burada yediğiniz bir Mongolya Bifteği'nin tadı, görünüşü ve sunumu Dubai'de, Las Vegas'ta veya Meksika'da yediğiniz biftekle aynı olacak. Türkiye'de sunacağımız mönünün misafirlerimizin damak tadına son...