06 / 05 / 2024

P.F Chang's İstanbul'da şube açtı!

P.F Chang's İstanbul'da şube açtı!

Arizona Scottsdale'de 1993 yılında kurulan ve dünyada 225'den fazla şubesi bulunan Çin restoran zinciri P.F. Changs'ın, Türkiye'deki ilk şubesi Etiler Nispetiye Caddesi'nde açıldı...



Amerikan modernliği ile Çin kültürünü buluşturan P.F. Chang's restoranları, lezzetli tarifleri, tatlıları, paylaşılabilecek kadar büyük porsiyonlarının yanı sıra şarap, özel kokteyller, sake, bira, çay ve kahve çeşitlerinden oluşan geniş bir içecek mönüsüne sahip. Şu anda 10'dan fazla ülkede hizmet veren zincir, her hafta 900 bin misafir ağırlıyor.


Açılış için İstanbul'a gelen P.F. Chang's kurucularından Philip Chiang sözlerine P.F. Chang's'in sloganı ve felsefesi olan "Burada olmanızdan dolayı çok mutluyuz ve tekrar gelmeyi istemeniz için elimizden geleni yapacağız" diyerek başladı. Tüm P.F. Chang's restoranlarında yemeklerde aynı lezzeti sunmanın önemine değinen Chiang, "Her restoranımızda aynı lezzeti sünabilmeyi hedefliyoruz. Burada yediğiniz bir Mongolya Bifteği'nin tadı, görünüşü ve sunumu Dubai'de, Las Vegas'ta veya Meksika'da yediğiniz biftekle aynı olacak. Türkiye'de sunacağımız mönünün misafirlerimizin damak tadına son derece uygun olacağını düşünüyoruz" dedi.


P.F. Chang's Türkiye Genel Müdürü Mete Kalaycı da, "Türkiye pazarına ciddi bir yatırımla giriş yaptık ve hedefimiz her yıl bir veya iki restoran açarak öncelikle İstanbul'da, daha sonra farklı illerde büyümek" dedi.


Geri Dön