27 / 04 / 2024

İzak Hason Bodrum'da şube açtı!

İzak Hason Bodrum'da şube açtı!

Bağdat Caddesi'nin tartışmasız en bilinen emlakçısı İzak Hason Bodrum'da şube açtı...



Bağdat Caddesi, İstanbul'un en önemli alışveriş caddelerindendir. Bu caddede hem Türkiye'nin hem de dünyanın ünlü markaları yer alıyor. Caddedeki mağazalar bir yandan prestij sağlarken en iyi ciroları da yine buradan elde ederler.

Para'da yer alan habere göre, hal böyle olunca Bağdat Caddesi'nde emlak fiyatları hep yüksek olmuştur. Son birkaç yıldır Cadde'den çıkışlar olsa da bu gerçek hiçbir zaman değişmedi. Tabii bu caddenin gayrimenkullerini pazarlayan, kiraya veren, satan emlakçılar var. 

İzak Hason Bodrum da şube açtı!

Bölgede her ne kadar ulusal ve uluslararası emlak danışmanlığı şirketleri faaliyet gösterse de İzak Hason, Bağdat Caddesi'nin tartışmasız en bilinen emlakçısıdır. Caddede yer kiralamak, satmak isteyenlerin yolu mutlaka İzak Hason'dan geçer. Hason için, "Bağdat Caddesi'nin Emlakçısı" yakıştırması da boşuna değildir.

Geçen hafta yolumuz Bodrum'a düştü. Bodrum sokaklarında gezerken dikkatimizi çekti. İzak Hason Emlak Danışmanlığı'nın sahibi 30 yıllık emlakçı İzak Hason Bodrum'a da el atmış. Türkiye'nin en önemli turizm bölgesinde de emlak danışmanlığına başlıyormuş. Bodrum Konacık'ta ofis merkezi tutmuş .Ofis 3 Nisan Cumartesi günü açılacakmış. Firma merkezinden 13-14 kişilik bir ekip açılış için Bodrum'a gelecekmiş. Bodrum'da ilk etapta 20 kişilik bir ekip hizmet verecekmiş. Ancak sonraki dönemde 7-8 kişilik bir kadro bulundurulacakmış. Bu arada İzak Hason da Bodrum'a yerleşmiş. Öte yandan, Bağdat Caddesi'ndeki faaliyetleri de devam edecekmiş. Bodrum dışında başka şube açmayı düşünmüyormuş ama Çeşme'den franchising talebi varmış. Duruma göre değerlendirecekmiş.


Geri Dön