06 / 05 / 2024

P.F. Chang’s özel davetler için ideal seçim!

P.F. Chang’s özel davetler için ideal seçim!

P.F. Chang’s, baştan çıkaran lezzetlerinin yanı sıra sade, şık dekorasyonu, sessiz atmosferi ve güler yüzlü hizmetiyle kurumsal toplantılara, iş yemeklerine, özel davet ve kutlamalara ev sahipliği yapıyor.



Asya lezzetlerini Türk damak tadıyla buluşturan P.F. Chang’s, ortaya büyük porsiyonlarda sipariş edilen lezzetlerin keyifle paylaşıldığı ve sınırsız içecek imkânı sağlayan hizmet yapısı ile kurumsal toplantılar, iş yemekleri, özel davet ve kutlamalar için de ideal bir mekân olarak öne çıkıyor.  Kapısındaki dev atları ve büyüleyici atmosferiyle dikkat çeken P.F. Chang’s’in en üst katında yer alan Private Dining Room, modern dekorasyon anlayışına uygun olarak dizayn toplantılara, davetlere özel dizayn edildi. Private Dining Room’da taş ve ahşap malzemeler, doğal gün ışığı alan çatı pencereleri ile bütünleşiyor. Sessiz ortamıyla öne çıkan toplantı alanında gerektiğinde masaları birbirinden ayırmak için kullanılan ahşap seperatörler konuklara mahremiyet ve konfor da sağlıyor. 


P.F. Chang’s müdavimlerinin vazgeçemediği lezzetlerden Dynamite Shrimp, Mongolian Beef ve Chang’s Spicy Chicken zengin P.F. Chang’s menüsünde yer alan özel lezzetlerden sadece bir kaçı… Sushi severler düşünülerek oluşturulan ve birbirinden lezzetli sushi seçeneklerinin yer aldığı  “Sushi a la P.F. Chang’s” menüsü P.F. Chang’s lezzet yolculuğunda farklı bir seçenek olarak öne çıkıyor.  Öğlen saatlerinde gerçekleştirilecek kurumsal toplantılar ve iş yemekleri için de kişiye özel bir seçenek olabilecek  “Özel Öğlen Menüleri” de 35 TL’lik özel fiyatı ile dikkat çekiyor. Portakal, Yasemin, Morgentau çayı, Espresso, Americano ve Türk Kahvesi toplantılarda tercih edilebilecek sıcak içecekler;  Great Wall Of Chocolate, Banana Spring Rolls ise tatlı seçenekleri arasında yer alıyor. 


P.F. Chang’s hakkında:

P.F. Chang’s, Asya lezzetlerini Amerikan misafirperverliğiyle yüksek standartlarda, modern ve sofistike bir atmosferde yorumlayan P.F. Chang’s China Bistro Inc. tarafından yaratıldı ve aynı grup tarafından işletiliyor. Dünya genelinde 250'den fazla restorana sahip grup,  uluslararası piyasalarda lisans anlaşmalarıyla temsil ediliyor. Daha fazla bilgi için  www.pfchangs.com.tr  sitesini ziyaret edebilir, bizi www.facebook.com/PFChangsTR  ve Twitter @PFChangs sayfalarından takip edebilirsiniz. 


Assaad Gıda Hakkında:

P.F. Chang's, Türkiye'de Beyrut merkezli Lübnanlı Assaad Food & Beverage şirketi tarafından işletiliyor. Grup Lübnan ve çevre bölgelerde çok sayıda uluslararası markanın franchise anlaşmalarıyla işletmesini yapıyor.  2011 yılından bu yana Assaad Food & Beverage, müşterilerine en yüksek standartlarda hizmet sunuyor. Şirket doğru planlama, bütçeleme, yenilikleri adapte etme ve opere etme anlayışıyla yiyecek & içecek sektöründe çok önemli operasyonları başarıyla gerçekleştiriyor.



Geri Dön