17 / 06 / 2024

MG'nin Mayıs 2024 kampanyası için son 5 gün! Yüzde 50 peşinatla otomobil fırsatı! 

MG'nin Mayıs 2024 kampanyası için son 5 gün! Yüzde 50 peşinatla otomobil fırsatı! 

MG'nin Mayıs 2024 kampanyası için son 5 güne girildi. Söz konusu kampanya kapsamında MG4 için yarısı peşin yarısı vade farksız taksit imkanı sunuluyor. İşte MG Mayıs 2024 kampanyası detayları...



Son günlerde gündemden otomotiv sektörüne damgayı adeta Mayıs 2024 kampanyaları vurdu. MG'nin MG4 için başlatmış olduğu yarısı peşin yarısı vade farksız taksit imkanı ile satış kampanyasının sona ermesine sadece 5 gün kaldı. Ayrıca elektrikli araçları tercih etmeyenler için de şirketin 1 milyon TL'nin altına sattığı benzinli modeli dayanıklılık ve uygun fiyatı bir arada sunuyor...

YÜZDE 50 PEŞİNLE OTOMOBİL FIRSATI

Paylaşılan detaylara göre MG4, 577 km WLTP şehir içi menzili ile dikkat çekiyor. MG Türkiye'nin başlattığı yüzde 50 peşin, yüzde 50 vade farksız taksit imkanı için artık son 5 güne girildi. Söz konusu kampanya kapsamında3, 6, 9 ve 12 ay vade seçenekleri sunuluyor.

MG nin Mayıs 2024 kampanyası için son 5 gün! Yüzde 50 peşinatla otomobil fırsatı! 

MG ZS, ferah iç mekanı, Apple CarPlay ve Android Auto özellikli 10.1’’ dokunmatik ekranı ile konforlu bir sürüş deneyimi sağlarken söz konusu aracın arka koltuklarının katlanmasıyla, bagaj kapasitesi 1375 litreye çıkıyor.

Ayrıca kampanya dışında bir de MG tarafından sunulan Memnun Kalmama Garantisi ile de MG4'ten satın almış olduğunuz aracınızı, satın alma tarihinden bir sene sonra iade edebilirsiniz. Bu sayede elektrikli araç deneyimini risksiz bir biçimde yaşayabilirsiniz.

Peki MG fiyatları ne kadar? İşte MG Mayıs 2024 fiyatları

MG'nin ZS benzinli modeli, zengin donanımı ve sınıfının üstünde boyutlarıyla rakiplerini geride bırakırken, ayrıca takas indirimiyle söz konusu araca 994.000 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün

Söz konusu kampanya mevcut aracınızı takas ederek ZS benzinli modeline daha da avantajlı fiyatlarla sahip olabilme imkanı sağlıyor.

448 litre bagaj kapasitesi​ ile benzerlerini geride bırakan MG ZS'in arka koltuklarının katlanmasıyla, bagaj kapasitesi 1375 litreye çıkıyor.

MG tarafından başlatılan ve 1 milyon Türk Lirası'nın altına SUV otomobil satın alabileceğiniz bu kampanyayla konforlu sürüş deneyimi ayağınıza geliyor.


Milli Emlak'tan sudan ucuza KDV'den muaf araziler! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Evini 5'inci yıldan sonra satanlara vergi gelmesinin konut fiyatlarına faydası olmaz! 

Vergi düzenlemeleri konut sektörünü bitirir, gerçek bedelle satışlar fiyatları yüzde 40’a kadar artırır


Geri Dön