18 / 05 / 2024

özel davet salonları

özel davet salonları

P.F. Chang’s, baştan çıkaran lezzetlerinin yanı sıra sade, şık dekorasyonu, sessiz atmosferi ve güler yüzlü hizmetiyle kurumsal toplantılara, iş yemeklerine, özel davet ve kutlamalara ev sahipliği yapıyor.

CEPTETEB’lilere online alışverişlerde iade promosyonu!

CEPTETEB yeni müşterilerine Banka Kartı ile yapacakları online alışverişlerinden her ay 50 Türk Lirası, 6 ay boyunca toplamda 300 Türk Lirası’na varan nakit iadesi yapacak. Ayrıca İnternet Şubesin’den alınabilen özel davet koduyla 1 arkadaşını CEPTETEB’li yapana, 1 yıl Hediye BluTV üyeliği.

Dünyanın ilk özel konut yatı görücüye çıktı!

Dünyanın ilk özel konut yatı projesi Somnio'un iç tasarımından ilk kareler görücüye çıktı. Fiyatı 11.2 milyon dolardan başlayan bu evlerin sahipleri davet veya tavsiye ile seçilmiş kişiler olacak.

Kuzey Makedonya'dan Türk yatırımcılar için özel avantajlı bölge tahsisi!

Kuzey Makedonya, Türk yatırımcılar için özel bölge tahsis edeceğini açıkladı ve yatırımcıları bölgeye davet etti.

Türk müteahhitlerine Özbekistan'dan davet!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığında Özbekistan temaslarında bulunan heyette yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk müteahhitlerin kamu- özel işbirliği (KÖİ) projelerinde kazandıkları tecrübeyi paylaşmak üzere Özbek yetkilileri Türkiye’ye davet etti.

Düğün salonları işletmecilerinden kira stopajı vergisi açıklaması!

Bir yıldır faaliyet gösteremeyen düğün davet mekanlarının işletmecileri iflasın eşiğine geldiklerini belirtti ve "Artık yeter" dedi. İşletmeciler, 2021 yılı sonuna kadar düğün davet salonlarından kira stopajı vergisinin alınmamasını talep etti.

Libya’dan Türklere özel davet!

Libya’da yarım kalan yatırımları Türk iş adamları tamamlayacak. DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil yaptığı açıklamada "İstikrarın yeniden filizlenmeye başladığı Libya inşaat alanında yatırımlara hala açık" dedi.

Çamlıca TV Kulesi’nin maliyeti ikiye mi katlandı?

İhalesi 170 milyon liradan özel davet usulüyle Sarıdağlar İnşaat'a verilen Çamlıca Tv-Radyo Kulesi’nin maliyeti iki katını geçti. 5 senedir devam eden projede 342 milyon TL'den fazla harcama kaydedildi...

Dünyanın en uzun parametrik form tasarımı İstanbul Havalimanı'nda!

İstanbul Havalimanı’ndaki Türk Hava Yolları İç ve Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları, Avcı Architects’in yerel çözüm ortaklığında Softroom ile birlikte tasarlandı. 

Seba İnşaat’tan 25. yıla özel davet!

Gayrimenkul sektöründe ürettiği projelerle adından sıkça söz ettiren Seba İnşaat, 25. kuruluş yıldönümü, Bodrum’da kutladı.

Nef Kandilli'nin özel davetinde seçkin isimler bir araya geldi!

Özlem Avcıoğlu, Nef "Luxury Living"in lüks konut segmentinde yeni bir bakış açısı ile dikkat çeken yeni projesi ‘’Nef Kandilli’’ için özel bir davet düzenledi...

THY'den 3. havalimanına 6 bin metrekarelik lounge!

Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı lounge’ları için ihaleye çıktı. 5-6 bin metrekarelik özel yolcu salonları, 5 yıldızlı otel konforunu aratmayacak şekilde inşa edilecek.

Derin Mermerci Nef Kandilli için özel davet düzenledi!

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı getiren Nef’in “Luxury Living” konsepti ile hayata geçirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenlendi.

Babacan Holding Portekiz'den özel davet aldı!

Porto Belediye Başkanı Moreira, İstanbul’da Babacan Projelerini inceledi. Özel davetle yurt dışına açılmaya hazırlanan Babacan Holding, güvenilir, kaliteli ve lüks kavramlarını bir araya getirdiği konut projeleri, mimari ve teknik detaylarıyla Portekizlilerin dikkatini çekti.

özel davet salonları Haberi

özel davet salonları

Asya lezzetlerini Türk damak tadıyla buluşturan P.F. Chang’s, ortaya büyük porsiyonlarda sipariş edilen lezzetlerin keyifle paylaşıldığı ve sınırsız içecek imkânı sağlayan hizmet yapısı ile kurumsal toplantılar, iş yemekleri, özel davet ve kutlamalar için de ideal bir mekân olarak öne çıkıyor.  Kapısındaki dev atları ve büyüleyici atmosferiyle dikkat çeken P.F. Chang’s’in en üst katında yer alan Private Dining Room, modern dekorasyon anlayışına uygun olarak dizayn toplantılara, davetlere özel dizayn edildi. Private Dining Room’da taş ve ahşap malzemeler, doğal gün ışığı alan çatı pencereleri ile bütünleşiyor. Sessiz ortamıyla öne çıkan toplantı alanında gerektiğinde masaları birbirinden ayırmak için kullanılan ahşap seperatörler konuklara mahremiyet ve konfor da sağlıyor. 


P.F. Chang’s müdavimlerinin vazgeçemediği lezzetlerden Dynamite Shrimp, Mongolian Beef ve Chang’s Spicy Chicken zengin P.F. Chang’s...