26 / 08 / 2024

Arjil Telekom Elektrik Elektronik İnşaat iletişim

Arjil Telekom Elektrik Elektronik İnşaat iletişim

Arjil Telekom Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Ünlüer tarafından kuruldu.

İŞKUR açıkladı! Türk Telekom Elektrik-Elektronik Mühendisi, Elektrik-Elektronik Teknikeri alımı yapacak...

İŞKUR tarafından yapılan duyuruya göre; Türk Telekom tarafından personel alımı yapılacağını açıkladı. Buna göre, Türk Telekom hangi kadrolara personel alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Baka Telekom Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baka Telekom Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Taş tarafından kuruldu.

Türk Telekom internet aboneliklerine zam! Artış sonrası en düşük paket kaç lira oluyor?

Türkiye'de elektrik, su, doğal gaz zamları derken internete de zam geliyor. Bankalara olan borcunu ödeyemeyen Türk Telekom'un Varlık fonu tarafından satın alınmasının ardından internet aboneliklerine zam geleceği öğrenildi. En düşük paket kaç lira oldu? İşte detaylar...

Network Ays Telekomünikasyon İnşaat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Ays Telekomünikasyon İnşaat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gezer tarafından kuruldu.

Arjil Telekom Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arjil Telekom Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Ünlüer tarafından kuruldu.

Srt Elektrik İnşaat Telekomünikasyon Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srt Elektrik İnşaat Telekomünikasyon Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Cansevgili tarafından kuruldu.

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Kaltürk İnşaat Mimarlık Elektrik Telekomünikasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaltürk İnşaat Mimarlık Elektrik Telekomünikasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkmen tarafından kuruldu. 

Ep Polat İnşaat Telekomünikasyon Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ep Polat İnşaat Telekomünikasyon Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Ertan Polat imzasıyla kuruldu.

Ağdaş Telekom İnşaat Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Ağdaş Telekom İnşaat Elektrik Limited Şirketi, Nurhan Ağdaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de İstanbul, Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Güngör Sokak 'ta kuruldu.

Sedefli Telekom İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedefli Telekom İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da, 13 Mart 2015'te Serkan Altunbaş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Erdem Telekomünikasyon Elektrik İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Telekomünikasyon Elektrik İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamdullah Kurnaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

ADÜAŞ Mersin Erdemli ihalesi Özateş İletişim Telekomünikasyon'un!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin Mersin Erdemli İlçesi, Yemişkumu Mahallesi'nde yer alan 10 bin 154 metrekarelik arsası için en yüksek teklif 770 bin TL ile Özateş İletişim Telekomünikasyon'dan geldi.

Arjil Telekom Elektrik Elektronik İnşaat iletişim Haberi

Arjil Telekom Elektrik Elektronik İnşaat iletişim

Arjil Telekom Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Ünlüer tarafından kuruldu.

Arjil Telekom Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- Her türlü terminal sistemleri transmisyon sistemleri, kolektif anten sistemleri, baz istasyonları, iletişim alanında kullanılan, data, chip, modem, kablo sistemleri, video kamera kontrol ve savunma sanayi sistemleri, düşük ve yüksek kapasiteli güç kaynakları, kapalı ve açık devre sistemleri, alarm yangın sistemleri, data ve enerji sistemleri ve bunlara ait yedek parça ve bağlantı elemanlarının kurulumu imalatı, alımı satımı...ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Adres: Esentepe Mah.Büyükdere Cad. Tekfen Apt.No:209/8...