05 / 05 / 2024

Arkeolojik araştırmalara 20 milyon lira destek

Arkeolojik araştırmalara 20 milyon lira destek

Kültür ve Turizm Bakanlığı, arkeolojik kazılara 2015 yılında 20 milyon lira ödenek aktardı. Kazılar ve Araştırma Dairesi Başkanı Melik Ayaz, bu yıl kazı çalışmalarına 20 milyon lira ödenek aktardıklarını belirtti.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Beykent Üniversitesi çok sayıda Araştırma ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 26 Şubat 2023!

Beykent Üniversitesi 20 Araştırma ve Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 26 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı. Rektörlük, fakülteler ve meslek yüksekokuluna alınacak kadro dağılımı belli oldu. İşte detaylar…

12 kg mutfak tüpü kaç TL 2022? Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Tüp fiyatları ne kadar oldu? 12 kg mutfak tüpü kaç TL 2022? bu tip sorular tüp kullanan pek çok vatandaş tarafından araştırılıyor. İşte Aygaz, Tüpgaz, İpragaz Milangaz 12 kg tüp 20 Ekim 2022 fiyat listesi!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 20 Haziran Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? şeklinde araştırmalara başladı. İşte 20 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Alyabiotech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyabiotech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Erdoğan tarafından kuruldu.

Yüksek konut fiyatları için araştırma önergesi!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nun hazırladığı ve 20 MHP'li Milletvekilininin de imzasına sahip Meclis Araştırma Önergesi, TBMM Başkanılığı'na sunuldu. Önergede, yüksek konut fiyatları için araştırma yapılması istendi.

SS Technologies Araştırma ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SS Technologies Araştırma ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdolalı Khalili Sadaghiani ve Mükerrem İlker Sevgen tarafından kuruldu.

Mahalli idareler hakkında Meclis araştırması talep edildi!

MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir başta olmak üzere 20 milletvekili mahallî idareler hakkında Meclis araştırması açılmasını talep etti..

Girne İmar Planı için araştırmalara başlanıyor!

Şehir Planlama Dairesi, Kıbrıs Girne Belediyesi ve Çatalköy Belediyesi işbirliğinde hazırlanacak olan "Girne İmar Planı" kapsamında sosyo-ekonomik araştırmalara başlanıyor.

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi 15 Şubat'ta açılacak!

20 yıl önce temeli atılan ve yapımı yılan hikâyesine dönen 600 yataklı Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi için geri sayım başladı. Hastane 15 Şubat'ta açılıyor.

İstanbul, küresel ticari gayrimenkul araştırmasında 4'üncü sırada!

İstanbul, küresel ticari gayrimenkul faaliyetlerinin odağında bulunan şehirlerin yer aldığı Global300 araştırmasında, dünyada 20'nci, Avrupa'da 4'üncü oldu

Depoıl Petrol Sondaj Araştırma ve İşletme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depoıl Petrol Sondaj Araştırma ve İşletme Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salaudy Amerkhanov, Magomed Bokov ve Muhammet Mazhar Kızıltan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Arkeolojik araştırmalara 20 milyon lira destek Haberi

Arkeolojik araştırmalara 20 milyon lira destek

Kazılar ve Araştırma Dairesi Başkanı Melik Ayaz Türkiye'nin, arkeolojik yönden çok zengin olması sebebiyle bu yıl kazı çalışmalarına 20 milyon lira ödenek aktardıklarını belirtti.


Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Kazılar ve Araştırma Dairesi Başkanı Melik Ayaz, tarihte önemli medeniyetleri barındıran Türkiye'nin, arkeolojik yönden çok zengin olduğunu ve bakanlık olarak arkeolojik kazı çalışmalarını desteklediklerini belirtti. Ayaz, ödenek çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Arkeolojik kazıların ve koruma çalışmalarının aralık ayına kadar süreceğini anlatan Ayaz, "Bakanlığın bütçe imkanları çerçevesinde kazılara kademe kademe ödenek aktarmaya devam ediyoruz. Bu yıl kazı çalışmalarına yaklaşık 20 milyon lira ödenek aktardık ama buna ilave olarak 2016 yılının başına kadar ödenek aktarma çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.  



Ayaz, ödenekleri Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmeleri Merkez Müdürlüğü kaynaklarından ve Bakanlığın yatırım...