15 / 05 / 2024

Arkhe Peyzaj Planlama adres

Arkhe Peyzaj Planlama adres

Arkhe Peyzaj Planlama Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kışla ve Turgut Şimşek ortaklığında kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

SA Atagür Mimarlık Peyzaj Planlama ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

SA Atagür Mimarlık Peyzaj Planlama ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Atagür ve Süveyda Bayraktar Atagür ortaklığında kuruldu.

Arkhe Peyzaj Planlama Anonim Şirketi kuruldu!

Arkhe Peyzaj Planlama Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kışla ve Turgut Şimşek ortaklığında kuruldu.

Peyzaj, imar planlarındaki en temel eksiklik!

Yüksek Peyzaj Mimarı Yrd. Doç. Dr.Oktan Nalbantoğlu, kent kimliğinin sürdürülebilmesi için, kentin doğal çevresi, tarihsel süreçte kazandığı kültürel ve mimari miras ile ekolojik planlama anlayışının temel alınması gerektiğini vurguluyor.

İBC Danışmanlık Peyzaj Planlama Site Yönetimi ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

İBC Danışmanlık Peyzaj Planlama Site Yönetimi ve Temizlik Limited Şirketi, İsmail İbiç tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Eyüp'te kuruldu.

CNF Kuyumculuk İnşaat Peyzaj Temizlik Mensucat Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçeköy Şubesi açıldı!

CNF Kuyumculuk İnşaat Peyzaj Temizlik Mensucat Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçeköy Şubesi 11 Şubat 2015'te 500 bin TL sermaye ile, Cavit Özcan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Tektonika Mimarlık Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektonika Mimarlık Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, Üsküdar Beylerbeyi 'nde, 2 Şubat 2015 'te, Semra Yener Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Muad Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muad Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikail Aydemir, Uğur Dündar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Demaks Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat ve Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demaks Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat ve Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Mert tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Akabi Peyzaj İlaç İlaçlama Temizlik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akabi Peyzaj İlaç İlaçlama Temizlik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf Gökdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.

Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı peyzaj mimarisinin en iyileri arasına girdi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Plant Dergisi’nin “peyzaj mimarisinin en iyileri” arasına girerek, kamusal uygulamalar dalında ödüle layık görüldü.

Arkhe Peyzaj Planlama adres Haberi

Arkhe Peyzaj Planlama adres

Arkhe Peyzaj Planlama Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kışla ve Turgut Şimşek ortaklığında kuruldu.

Arkhe Peyzaj Planlama Anonim Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...