05 / 05 / 2024

armağan konutları

armağan konutları

Teknopark ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yürüme mesafesinde yükselen Armağan Evleri'nde fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor...

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Çetin tarafından kuruldu.

Dijitsu’nun piyasaya armağanı! DB100 büro tipi mini buzdolabı satışta!

Dijitsu, ev, iş yeri ve otel başta olmak üzere hemen her yerde kolay bir şekilde kullanılabilecek bir mini buzdolabı üretti. Ürüne ilişkin tüm detayları paylaşan Dijitsu, ürünü cazip fiyatla satışa sundu.

Simfer SK-6702 airfryer satışa çıktı! En uygun nerede satılıyor?

Simfer, son dönemlerin moda ev aletlerinden airfryer konusunda dev bir adım atarak SK-6702 airfryer’i satışa çıkardı. Bu nedenle, airfryer almak isteyen insanlar Simfer’in piyasaya adeta armağanı olan bu ürünü araştırmaya başladı.

1 gramı bile servet niteliğinde, altın falan değil bambaşka bir şey!

Yer altında keşfedilen ve doğanın eşsiz armağanı olarak görülen bu taş, büyüleyici güzelliğiyle bakışları kendine çekiyor. Çok sayıda farklı amaca hizmet edebilen bu taşın değeri neredeyse ölçülemez bir noktada bulunuyor. İşte, yer altının saklı incisiyle ilgili herkesi hayrete düşüren ayrıntılar...

Ekran paylaşımı özellikli Grundig 32 GFH 6950 B android TV’nin fiyatı resmen çakıldı!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte film ve dizi izleme aktivitesi, daha zevkli bir hale büründü. Yıllardır teknoloji sektöründe adından söz ettiren Grundig ise android TV konusunda büyük bir teknolojik hamle yaparak 32 GFH 6950 B android TV’yi piyasaya adeta armağan etti.

Armatur Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Armatur Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1.000.000,00TL sermaye bedeli ile Kürşat Armağan tarafından kuruldu.

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Tunçel ve Kağan Tunçel ortaklığında kuruldu.

Hepsiburada'da karne heyecanı başladı: Karne hediyelerinde büyük fırsatı aman kaçırmayın! 

Hepsiburada'da karne heyecanı resmen başladı. Çocuklarını hoşlarına gidecek bir armağan ile mutlu etmek isteyen ebeveynlere büyük fırsat. İşte Hepsiburada 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Armağan tarafından kuruldu.

armağan konutları Haberi

armağan konutları

18 daire ve 2 dükkanın yer aldığı Armağan Evleri, İstanbul Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor.


Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Armağan Konutları, MSY Yapı tarafından inşa ediliyor.


2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip Kurtköy Armağan Evleri'nde satışına devam edilen son 4 adet 3+1 konut 189 bin TL ile 199 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.


Konut tiplerinin 2+1, 3+1 ve dubleks olarak tasarlandığı Armağan Evleri Kurtköy'de açık-kapalı otopark ve bahçe düzenlemeleri yer alıyor. 


Teknopark ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yürüme mesafesinde, Metro, Kartal, Kadıköy ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise yakın uzaklıkta yer alan Armağan Konutları Kurtköy'de anahtar teslimleri Haziran 2013'te gerçekleşecek.


Telefon: (0216) 378 66 99

Web Adresi: www.msyyapi.com.tr

Merve...