05 / 05 / 2024

Armak İthalat İhracar İnşaat Limied Şirketi adres

Armak İthalat İhracar İnşaat Limied Şirketi adres

Armak İthalat İhracar İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Aylin Koç tarafından 6 Haziran tarihinde İçerenköy'de kuruldu.

Sezai Uçarmak Kimdir? Sezai Uçarmak eğitimi ve kariyeri nedir?

Sezai Uçarmak  kimdir?Sezai Uçarmakın' eğitim durumu nedir? Sezai Uçarmak'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Sezai Uçarmak'ın kim olduğu ve Sezai Uçarmak'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Armak İthalat İhracar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armak İthalat İhracar İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Aylin Koç tarafından 6 Haziran tarihinde İçerenköy'de kuruldu.

İnpron İnşaat Madencilik Gıda Taşımacılık Petrol Bilişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnpron İnşaat Madencilik Gıda Taşımacılık Petrol Bilişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Haluk Filiz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu.

Rand İnşaat Emlak İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rand İnşaat Emlak İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Kaboul tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Advantage Properties International Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advantage Properties International Emlak Yatçılık Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Elektrik İthalat İhracat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Apaydın, Alper Apaydın tarafından kuruldu.

Ontaryio İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ontaryio İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Abdulnaser Kanaan, Mohamad Al Bezreh tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, 10. Yol Sokak'ta kuruldu.

Med Mühendislik Mimarlık İnşaat Makine Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Mühendislik Mimarlık İnşaat Makine Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Çelebi tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Haziran'da kuruldu.

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şengül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hasat Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Emlak Emlak İnşaat Şubesi açıldı!

Hasat Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Emlak Emlak İnşaat Şubesi, Resul Erdal Şiren tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hasat Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Emlak İnşaat Peyzaj Şubesi açıldı!

Hasat Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Emlak İnşaat Peyzaj Şubesi, Resul Erdal Şiren tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Rakkan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakkan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Saitoğlu, D. Abdul Hafid Abdul Karem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Özvan İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özvan İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Deşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Küçükçekmece, Yeni Mahalle Mahallesi, Atılgan Sokak'ta kuruldu.

Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Aras, Mediha Yadigar Kartal, Nada Khalil Ahmad Saleh Alnajam tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Armak İthalat İhracar İnşaat Limied Şirketi adres Haberi

Armak İthalat İhracar İnşaat Limied Şirketi adres



Armak İthalat İhracar İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Aylin Koç tarafından 6 Haziran tarihinde  İçerenköy'de kuruldu.



Armak İthalat İhracar İnşaat Limied Şirketi iş konusu; ) İnşaat -Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...