06 / 05 / 2024

Arman Tasarım projeleri

Arman Tasarım projeleri

Arman Tasarım’ın kentlinin yaşam kalitesini ve konforunu arttırmayı hedefleyerek kamusal alanlar için tasarladığı kent mobilyaları, estetik görünümleri ve fonksiyonellikleriyle doğa ile tasarımı bir araya getiriyor.

Arman Tasarım, geçmişi yansıtan geleceği aydınlatan tasarımlarını müşterilerine sunuyor!

Günümüzde şehirlerin 24 saat yaşıyor olması, gece ve gündüz hareketli olan kamusal alanların doğru şekilde aydınlatılmasını gerektiriyor. Arman Tasarım, geçmişi yansıtan geleceği aydınlatan tasarımlarını müşterilerine sunuyor.

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Cami Tasarımı Fikir Yarışması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” doğrultusunda "Şehir ve cami estetiği açısından ilk olma özelliğine sahip “Cami Tasarım Fikir Yarışması” düzenliyor.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

TOKİ Avcılar ve Başakşehir Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi 2. oturumu 31 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesinin 2. oturumu 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün yapılacak.

Mersin Silifke Kentsel Tasarım Projesi için düğmeye basıldı!

Mersin’de Silifke ve Atatürk Caddesi’nde yapılması düşünülen kentsel tasarım projeleri ve uygulama imar planı revizyonu için düğmeye basıldı.

Kocaeli kentsel tasarımı Golden City Awards'dan ödül aldı!

Kocaeli Büyükşehir'e "En İyi Akıllı Kent Teknolojisi" ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışma olan Golden City Awards'dan ödül aldı.

İzmir Gaziemir'de kentsel tasarım yarışması konuşulacak!

KOLOKYUM, Kentsel Dönüşüm dairesi Başkanlığı'nca yapılan Gaziemir Aktepe-Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı, Kentsel Tasarım ve mimari proje fikir yarışması projeleri 3 Ekim'de konuşulacak.

Altın Portakal Yat Limanı'nın ön tasarım projesi tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın Antalya’daki yatırımlara yönelik çalışmaları hız kazandı. Lütfi Elvan’ın projeleri arasında yer alan Altın Portakal Yat Limanı için ön tasarım projesi tamamlandı.

Kartepe Kentsel Tasarım Ve Bina Projeleri İhalesi sonlandırıldı!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kartepe Geneli 1. Grup Kentsel Tasarım ve Bina Projelerinin Hazırlanması işi ile ilgili ihale açık ihale usulü ile gerçekleşti.

Arman Tasarım projeleri Haberi

Arman Tasarım projeleri

Kent mobilyalarının enerji ve kaynak tüketiminin azaltılması, üretim aşamasında çevre dostu teknolojilerin kullanılması, kullanıcıların doğa ve kent ile bütünleşmesi kriterlerine büyük önem veren Arman Tasarım, Axanor işbirliği ile kent mobilyaları geliştiriyor.

Tasarımları ile kamusal alanlarda keyifli noktalar meydana getiren Arman Tasarım, sanat ve mimari gibi yaratıcı disiplinlerin birbirlerini beslediği bir alanı tanımlamaya çalışırken, kente kazandırdığı eserlerin fonksiyonel özellikleriyle kamusal alanda fayda sağlamayı hedefliyor. Tasarımların mimari yönleriyle kentliye farklı deneyimler yaşatmayı amaçlayan Arman Tasarım, yapısal strüktürleri analitik bir yaklaşımla geliştiriyor. Tanımlı geometrinin sıklıkla kullanıldığı tasarımlar, çarpıcı ve farklı bir biçim dili taşıyor. Bank, çiçeklik, bisiklet parkı ve aydınlatma gibi pek çok fonksiyonun iç içe kurgulandığı kent mobilyaları, çok yönlü kullanım amacına hizmet ediyor.

Kentin Tarihi Dokusuna ve Mimari Algısına Uygun Tasarımlar…

Kent mobilyalarının...