03 / 05 / 2024

Armas Hotels otelleri

Armas Hotels otelleri

2016 turizm sezonunu kapatmak üzere son rötuşlar yapılırken, şu sıralar çok sayıda otelin el değiştirmek veya yeni bir zincirle anlaşmak Mjgt için görüşmelere başladığı söyleniyor.

Yeni kongre otelleri yapılıyor!

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Sunis Otelleri'nden İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel!

Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Elite World Hotels Grubu dört yılda beş otel açacak!

Turizm sektöründe son yıllarda zincirleşme çalışmaları yürüten Elite World Hotels Grubu, bu kapsamda 2018 yılına kadar beş yeni otel açacak.

Türkiye'nin otelleri en kaliteli oteller arasında!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

Elite World Hotels'den İstanbul'a 2 yeni otel!

Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık, St. Petersburg’da iki otel yatırımına başladıklarını belirterek, “Şehir konseyi izinleri durdurmuştu, iki yıl bekledik” dedi..

Mercure Hotels Topkapı bu ay açılacak!

Mercure Hotels Topkapı şimdiden dolmaya başladı. Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Rixos otellerine her şey dahil sistemi geliyor!

Türkiye’nin lüks otel zincirlerinden Rixos, ‘her şey dahil’ sistemine geçti. Rixos Hotels Türkiye Direktörü Cem Uzan, “Şehir otelleri hariç, yurtiçi ve yurtdışı otellerimiz ‘her şey dahil’ sistemiyle çalışacak. Bu sistemi en iyi yapan grup biziz” dedi.

Choice Hotels 15 yeni otel açacak!

TÜRKİYE’de geçtiğimiz haziran ayında ilk otellerini açtıklarını ifade eden Choice Hotels International CEO’su Stephen Joyce, “Türkiye büyüme planlarımız arasında ilk sırada yer alıyor. 15’e yakın otel açacağız." DEDİ..

Mövenpick Hotels Haliç'te açılıyor

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts, Türkiye’deki 4. otelini İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıyor.

Smart Hotels İzmir hizmete girdi!

Hakan Tanık ve damadı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, "Smart Hotels" adıyla otel zinciri kurma kararı aldı. Zincirin ilk oteli ise 5 milyon lira yatırımla İzmir'de kısa sürede hizmete girecek.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Armas Hotels otelleri Haberi

Armas Hotels otelleri

2016 turizm sezonunu kapatmak üzere son rötuşlar yapılırken, şu sıralar çok sayıda otelin el değiştirmek veya yeni bir zincirle anlaşmak Mjgt için görüşmelere başladığı söyleniyor. Özellikle Rusya ile yaşanan uçak krizi nedeniyle yüzde 80'e yakın Rus turist kaybı yaşayan Antalya bölgesinde satılığa çıkan ve çıkacak olan çok sayıda otel olduğu, hatta bir kısmının görüşmelerinin güi Beach otel tamamlanmak üzere olduğu belirtiliyor, çoğu otel grubunun varlığını koruyabilmek için küçülmeyegideceği de öngoruluyor. Böylesi bir ortamda Antalya'da büyüme hedefi olan otelciler parmakla gösterilecek kadar az. Arma's Hotels işte bunlardan biri. 1 Eylül itibariyle deneyimli i turizmci Ali Osman Erbaş'ı Genel Koordinatörlük görevine getiren Arma's Hotels'in 2017'de bünyesine yeni oteller katmaya hazırlandığını duyuyoruz. Bay Arma Turizm Ticaret ve İnşaat A.ş'ye bağlı olan Arma's...