08 / 05 / 2024

Arme Seramik Yapı iletişim

Arme Seramik Yapı iletişim

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemalettin Öztürk tarafından kuruldu.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ayilan tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Çimento, cam, seramik ihracatçılarından doğal gaz zammına tepki!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere sanayide yapılan doğal gaz zammına yönelik açıklama yaptı.

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Suat Dadak tarafından kuruldu.

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Satuk Buğra Arslan tarafından kuruldu.

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Arme Seramik Yapı iletişim Haberi

Arme Seramik Yapı iletişim

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemalettin Öztürk tarafından kuruldu.

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı,çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası,kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley,parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım,satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- İnşaat taahhüt...