06 / 05 / 2024

Armutlu Keçikayası kıyı imar

Armutlu Keçikayası kıyı imar

Yalova Armutlu ilçesi Keçikayası Mevkii kıyı kesimine ait G21-c-17-d-2-c Numaralı Paftanın Kıyı Kenar Çizgisi Aktarımı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı...

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Tatile çıkamayanlar dikkat! Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022  güncel fiyat listesi nedir? İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde tatil fiyatları sürekli güncellenerek resmi internet sitesinde duyuruluyor. Peki, İhlas Armutlu Tatil Köyü fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Söke'deki Rum Köyü Doğanbey için yıkım kararı!

SİT alanıyken 2015’te imara açılan Aydın Söke’deki Rum Köyü Doğanbey’de, “Trene benziyor” diye yeni yapılan bir evi şikâyet eden köylüler kendi evlerinin imara aykırı olduklarını öğrendiler. 

Aydın Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde sona gelindi!

İnşaat çalışmaları devam eden ve büyük ölçüde bitme noktasına gelen Aydın Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi için 50 bin TL değerinde bağış yapıldı.

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi!

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 451 adet konut satışa çıkıyor. Yüzde 60'ı tamamlanan projede anahtar teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

İhlas Armutlu Tatil Köyü 2. Etap fiyatları!

İhlas Armutlu Tatil Köyü 2. Etap'ta satışlar başladı. İhlas Armutlu Tatil Köyü 2. Etap, devre mülk anlayışı ile değil, tam daire anlayışıyla hayata geçiriliyor.

Armutlu Göral Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları!

Göral Termal Tatil Köyü Yalova'nın Armutlu ilçesinde hayata geçiyor. 2. etap satışları başlayan Armutlu Göral Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları şöyle:

Yalova Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Kalyoncu Termal Tatil Köyü Yalova'nın Armutlu bölgesinde hayata geçiriliyor. Kalyoncu Termal'de bulunan devremülkler 6 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Giresun Keşap Fındıklı yeni kıyı kenar çizgisi onaylandı!

Giresun Valiliği Kıyı Kenar Çizgisi Tespit Komisyonu tarafından belirlenen Giresun Keşap İlçesi, Fındıklı Mahallesi yeni kıyı kenar çizgisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı...

Ayvalık’ta bir modern köy kuruluyor!

Bir grup sanatçının Ayvalık’ta bir köyün yenilenmesi için büyük bir çalışma yapıyorlar. Alaçatı’yı Alaçatı yapan sanatçılar, galeri sahipleri ve gurme mekanlar, artan kiraları daha fazla kaldıramayıp Küçükköy’ü keşfettiler ve yer satın almaya, restore etm

Keşan'daki köy yolları yapılıyor!

Edirne’nin Keşan ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından köy yollarındaki yapım çalışmalarına başlandı. Hüseyin Boyalık, havaların güzel gitmesiyle birlikte Keşan’da yolu yapılmayan hiçbir köyün kalmayacağını söyledi.

Armutlu Keçikayası kıyı imar Haberi

Armutlu Keçikayası kıyı imar


Yalova Armutlu İlçesi Keçikayası Mevkii kıyı kesimine ait G21-c-17-d-2-c numaralı halihazır harita paftası üzerine aktarımı gerçekleştirilen kıyı kenar çizgisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak il müdürlüğüne...