02 / 05 / 2024

arnavutköy arsaları

arnavutköy arsaları

Arnavutköy’de vatandaşlara hitap eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Arnavutköy’deki 3. havalimanının yakınında dünyada örneği olmayan bir kongre ve fuar kampüsü yapacaklarını açıklayarak, “Yerlerinizin değerini bilin” dedi...

3. havalimanı için acele kamulaştırmada fiyatlar düşük kaldı!

İSTANBUL’ un üçüncü havalimanı Karadeniz sahiline Terkos gölüne yakın Arnavutköy - Göktürk - Çatalca kavşağında 7700 hektarlık Akpınar ve de Yeniköy köyleri arasındaki alanda yapılacak...

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Emlak Konut GYO Arnavutköy arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO'nun Arnavutköy'de yer alan 64 adet arsasının toplam değeri 795 milyon 808 bin 691 TL olarak belirlenirken, KDV dahil 939 milyon 54 bin 256 TL değer takdir edildi. 

Avrasya GYO İstanbul Arnavutköy arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerin yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Arnavutköy'deki arsalar Kanal İstanbul manzaralı diyerek satılıyor!

Gündemden düşmeyen Kanal İstanbul Projesi için bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre Arnavutköy ilçe başkanların arsalarını “Kanal İstanbul manzaralı” diyerek satıyor...

Arnavutköy Belediyesi'nden 59.7 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy, Hadımköy, Haraççı, Ömerli ve Sazlıbosna'da bulunan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 59 milyon 717 bin TL olarak belirlendi.

Avrasya GYO Arnavutköy'deki arsası için Yapı Kayıt Belgesi alacak!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arnavutköy'de satmaya karar verdiği 2 arsasının satışından vazgeçtiğini duyurdu. Söz konusu arsalar için Yapı Kayıt Belgesi başvurusı yapılacak...

Arnavutköy'de icradan 7.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu,İstanbul Arnavutköy'deki iki arsayı satışa çıkardı.Toplam 15 bin 541 metrekare yüzölçümlü arsaların toplam fiyatı ise 7 milyon 735 bin 432 TL olarak belirlendi.

Arnavutköy Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye 5 arsa!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy, Bolluca, Boğazköy ve Haraççı'da bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 6 milyon 38 bin 503 TL olarak belirlendi.

Arnavutköy'de 2.4 milyon TL'ye 3 arsa!

Gaziosmanpaşa 1.Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu Arnavutköy'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Toplam 2 milyon 483 bin TL değer biçilen arsaların ihaleleri 15 Nisan'da yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi'nden 11.6 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Arnavutköy Belediyesi, ticaret, konut ve sanayi imarlı 8 adet arsayı toplam 11 milyon 698 bin TL bedelle ihale ediyor. Arsaların ihalesi 4 Aralık 2014 tarihinde yapılacak...

Arnavutköy'de satış memurluğundan 1.8 milyon TL'ye satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Arnavutköy ilçesi Yassiören köyü Çoban kaldırımı mevkiinde yer alan tarlayı 1 milyon 849 bin 936,80 TL'den satışa çıkarıyor.

İstanbul Arnavutköy'de 3 milyon 117 bin 749 TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 34,641,66 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

arnavutköy arsaları Haberi

arnavutköy arsaları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Arnavutköy’de vatandaşlarla buluştu. Akpınar Mahallesi’nde yeni yapılan caminin açılışına katılan Başkan Kadir Topbaş, cuma namazı çıkışında vatandaşlara hitap etti.


İstanbul’a yaraşan 2-3 milyon metrekarelik bir alanda dünyada örneği olmayan bir fuar ve kongre kampüsü yapacaklarını açıklayan Kadir Topbaş, “Bu ne demek? Dünyanın en büyük fuar alanı demek. Arnavutköy’e aş iş demek. Dünyanın en büyük fuar ve kongrelerinin havalimanı yakınında, Arnavuktöy’de yapılması demek. Yerini belirledik, proje çalışmalarını sürdürüyoruz. Arnavuktöy’ün dünya ile temas ettiği dev bir proje olacak. Yerlerinizin değerlerini bilin. Buranın değeri birkaç kat artacak” diye konuştu.


İSTANBUL’UN ZİYARET EDECEĞİ DOĞA PARKI


Bölgeye doğa parkı yapılacağının müjdesini veren Topbaş, “2 milyon metrekarelik bir alanda doğa parkı yapmak istiyoruz. İstanbullu doğa parkını görmek için buraya gelecek. Çok farklı...