07 / 07 / 2024

Arnavutköy İmrahor Meydanı

Arnavutköy İmrahor Meydanı

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan düzenleme çalışmaları, İmrahor Meydan Düzenleme çalışmasıyla devam ediyor.

Arnavutköy İmrahor Mahallesi imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Bolluca Deresi ve Yakın Çevresi ile İmrahor Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.05.2018 tasdik tarihli imar planı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Tayakadın, meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından inşaatına devam edilen Tayakadın Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 70’lik kısmı tamamlandı.

Arnavutköy Bolluca ve İmrahor Mahallesi imar değişikliği askıda!

Arnavutköy ilçesi, Bolluca deresi ve yakın çevresi ile İmrahor Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. 

Arnavutköy İmrahor Meydanı yenileniyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan düzenleme çalışmaları, İmrahor Meydan Düzenleme çalışmasıyla devam ediyor.

Arnavutköy Sazlıbosna Mahalle Meydanı yenilendi!

Arnavutköy Belediyesi'nin yoğun çalışmalarla yenilediği Sazlıbosna Meydanı Arnavutköylü vatandaşların hizmetine açıldı.

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı açıldı!

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Haşim Baltacı alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.

Arnavutköy dev meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi, ilçeye 8 bin 500 metrekarelik yeni bir meydan kazandırıyor. Proje kapsamında meydan ve katlı otopark için düzenleme çalışmaları başladı.

Arnavutköy yeni meydan ve otoparkına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen meydan ve katlı otopark düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Arnavutköy'ün meydanları yenileniyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan yenileme çalışmaları devam ediyor.

Arnavutköy Meclis üyelerinden ilginç arsa teklifi!

Arnavutköy Meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman, ilçenin ihtiyacı olan meydan projesi için yazılı önerge verdi. Önergede Bakırköy İlme Hizmet Vakfı’na ait özel arsanın satın alınarak ilçeye meydan yapılması teklif edildi.

Arnavutköy Meydan ve katlı otopark için imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy Merkez Mahallesi Meydan ve Zeminaltı Katlı Otopark Alanı için hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Arnavutköy İmrahor imar planları askıya çıkarıldı!

Arnavutköy Belediyesi, İmrahor Mahallesi Ve Arnavutköy Merkez ve Çevresi 1/1000 Ölçekli İmar Planı Tadilatı'nı ilanen askıya çıkardığını duyurdu. İmrahor ve Arnavutköy Merkez imar planları 20 Şubat 2015'te askıdan inecek.

Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu arası imar planı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy Merkez ve Çevresi 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı'nda Fatih Caddesi-Habibler Yolu Arası (İmrahor-Bolluca-Boğazköy) Yol Rehabilitasyon Uygulama Projesi’ne dair 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı, İBB'de askıya çıkarıldı.

Arnavutköy İmrahor Meydanı Haberi

Arnavutköy İmrahor Meydanı

Arnavutköy’ün ilçe olmasıyla beraber mahalle statüsüne kavuşan köyler  ve mahalle meydanları kendine özgü dokularını koruyor. Bu kapsamda kendine özgü dokusu bozulmadan mahalle meydanlarına çalışma başlatan Arnavutköy Belediyesi; kültürel dokuyu koruyacak, vatandaşların faydalanabileceği yenilenmiş meydanları hayata geçirmeyi planlıyor.


Köy statüsünden çıkmış mahalle meydanlarını yenileme ve kendine özgü dokularını koruma adına başlatılan çalışmalar; İmrahor Meydan Düzenleme ve Yeşilbayır Meydan Düzenleme çalışmalarıyla devam ediyor. Meydan düzenleme çalışmaları tamamlandığı zaman yaşayan bir meydan haline gelecek ve vatandaşların rahat bir şekilde kullanabileceği bir alan olacak.


Sağlık Ocağı ve Eğitim Merkezi


İmrahor Mahallesi’nin çehresini değiştirecek olan, Meydan düzenleme çalışması mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına uygun ve estetik bir çevre görünümü kazandırması hedefleniyor.  İmrahor Meydan Projesi kapsamında; 16.500 me genişliğindeki proje alanında mevcut meydan düzenlemesi yapılacak. Açık ve yarı açık oturma...