15 / 05 / 2024

Arnavutköy kent projeleri

Arnavutköy kent projeleri

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan düzenleme çalışmaları, İmrahor Meydan Düzenleme çalışmasıyla devam ediyor.

Arnavutköy'de Vadi Park ve 39 mahalle parkı açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Vadi Park ve 39 mahalle parkı, yapılan görkemli açılış ile vatandaşların hizmetine girdi.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ'den İstanbul Arnavutköy'e 679 konutluk yeni proje!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy'de 679 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Arnavutköy'e 1025 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy 1. Etap ve 2. Etap projeleri kapsamında 1025 yeni konut inşa edecek.

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy kura çekilişi bugün!

TOKİ 2020 projeleri kapsamında İstanbul Arnavutköy'de 3 bin 750 konut hayata geçirilecek. Projedeki konutların kura çekimi bugün yapılacak

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Arnavutköy Ömerli'de 100 dönüm mera imara açıldı!

Kent ulaşımının 2023 vizyonu doğrultusunda ve kentin ihtiyaçları çerçevesinde Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

Arnavutköy'deki 113 bin 875 metrekarelik mera imara açıldı!

İBB, Arnavutköy'deki 113 bin 875 metrekarelik merayı imara açarak Ulaşım Akademisi inşa etmeye karar verdi. Alınan kararın gerekçesi ise kent ulaşımının '2023 vizyonu' kapsamında kentin öncelikli ihtiyaçlarını karşılamak.

Arnavutköy gayrimenkulde İstanbul'un parlayan yıldızı oldu!

Show Realty /Arnavutköy Temsilcisi Ferit Güner, Arnavutköy İstanbul’un parlayan yıldızı olduğunu belirtti. Havalimanı projesi ve Kanal İstanbul'un yanı sıra Karadeniz'e yapılacak marina ve yat limanları projeleri de yabancılar için çekim merkezi oldu.

Arnavutköy'deki yeni muhtarlık binaları tamamlandı!

Tamamen modern bir kent oluşturma yolunda çalışmalarına devam eden Arnavutköy Belediyesi yatırımlara devam ediyor. İlçede muhtarlık binası olmayan mahallelere, yeni muhtarlık binaları yaparak teslim etmeye başladı

Arnavutköy Kent Konseyi yapılması planlanan çalışmaları ele aldı!

Arnavutköy’de kentlilik bilincinin yerleşmesi amacıyla Arnavutköy Belediyesi’nin öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla kurulan Kent Konseyi, 2015 yılı ilk Genel Kurul Toplantısını Kozlar Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

İstanbul Arnavutköy'de 6 adet satılık arsa! 2 milyon 909 bin 630 TL!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 6 adet arsa Gaziosmanpaşa 1. Satış Memurluğu tarafından 25 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:20 arasında ihale ediliyor.

Arnavutköy kent projeleri Haberi

Arnavutköy kent projeleri

Arnavutköy’ün ilçe olmasıyla beraber mahalle statüsüne kavuşan köyler  ve mahalle meydanları kendine özgü dokularını koruyor. Bu kapsamda kendine özgü dokusu bozulmadan mahalle meydanlarına çalışma başlatan Arnavutköy Belediyesi; kültürel dokuyu koruyacak, vatandaşların faydalanabileceği yenilenmiş meydanları hayata geçirmeyi planlıyor.


Köy statüsünden çıkmış mahalle meydanlarını yenileme ve kendine özgü dokularını koruma adına başlatılan çalışmalar; İmrahor Meydan Düzenleme ve Yeşilbayır Meydan Düzenleme çalışmalarıyla devam ediyor. Meydan düzenleme çalışmaları tamamlandığı zaman yaşayan bir meydan haline gelecek ve vatandaşların rahat bir şekilde kullanabileceği bir alan olacak.


Sağlık Ocağı ve Eğitim Merkezi


İmrahor Mahallesi’nin çehresini değiştirecek olan, Meydan düzenleme çalışması mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına uygun ve estetik bir çevre görünümü kazandırması hedefleniyor.  İmrahor Meydan Projesi kapsamında; 16.500 me genişliğindeki proje alanında mevcut meydan düzenlemesi yapılacak. Açık ve yarı açık oturma...