07 / 07 / 2024

Arnavutköy mega projeleri

Arnavutköy mega projeleri

Atlaslar Gayrimenkul'ün sahibi İlkay Kaymak, Arnavutköy'ün 3. Havalimanı, 3. köprünün uzantısı Kuzey Marmara Çevre Yolu, Kanal İstanbul ve yat limanı gibi projelerle değerlendiğini dile getirdi.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ'den İstanbul Arnavutköy'e 679 konutluk yeni proje!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy'de 679 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Arnavutköy'e 1025 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy 1. Etap ve 2. Etap projeleri kapsamında 1025 yeni konut inşa edecek.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy kura çekilişi bugün!

TOKİ 2020 projeleri kapsamında İstanbul Arnavutköy'de 3 bin 750 konut hayata geçirilecek. Projedeki konutların kura çekimi bugün yapılacak

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Arnavutköy mega projelerle gelişti!

Arnavutköy'de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mega projelere ev sahipliği yapan ilçeye 415 trilyon liralık 82 yatırımı kazandırdıklarını kaydetti.

Arnavutköy'ün değeri mega projelerle yükseliyor!

Atlaslar Gayrimenkul'ün sahibi İlkay Kaymak, Arnavutköy'ün 3. Havalimanı, 3. köprünün uzantısı Kuzey Marmara Çevre Yolu, Kanal İstanbul ve yat limanı gibi projelerle değerlendiğini dile getirdi.

Arnavutköy gayrimenkulde İstanbul'un parlayan yıldızı oldu!

Show Realty /Arnavutköy Temsilcisi Ferit Güner, Arnavutköy İstanbul’un parlayan yıldızı olduğunu belirtti. Havalimanı projesi ve Kanal İstanbul'un yanı sıra Karadeniz'e yapılacak marina ve yat limanları projeleri de yabancılar için çekim merkezi oldu.

İstanbul Arnavutköy'de 3 milyon 117 bin 749 TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 34,641,66 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul Arnavutköy'de 4 milyon 236 bin 471 TL'ye gayrimenkul!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 11.150.00 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Gaziosöampaşa 5. İcra Dairesi tarafından 17 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Arnavutköy su kesintisi 22 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesi Anadolu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 22 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy su kesintisi 21 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesi Anadolu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 21 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 14:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy mega projeleri Haberi

Arnavutköy mega projeleri

TURYAP'ın Arnavutköy temsilciliğini alan İlkay Kaymak, sektöre mutlaka düzenleme getirilmesi gerektiğini belirterek tasarı halindeki Lisanslı Emlak Komisyonculuğu ve Lisanslı Emlak Müşavirliği' yasa tasarısını desteklediğini ifade etti 


Türkiye'nin en büyük emlak pazarlama zinciri TURYAP'ın Arnavutköy temsilciliğini açarak gayrimenkul sektörüne kurumsal anlamda devam etmeye karar veren Atlaslar Gayrimenkul'ün sahibi İlkay Kaymak ile sektörün sorunları ve eksikleri üzerine bir sohbet gerçekleştirdik. Kamuoyunda 'emlakçılık yasası' olarak bilinen yasanın çıkması gerektiğini söyleyen Kaymak, "Eğitimi olmadan hiçbir işi başarılı olmak mümkün değil. İstisnalar kaideyi bozmaz ama siz bir işin çıraklığını yapmadan kalfalığını veya ustalığını zaten yapamazsınız. Bu anlamda sektöre yasa mutlaka gelmelidir" dedi. 


Siz sektörde yaklaşık 7 yıllık bir geçmişe sahipsiniz. Daha önce Atlaslar Gayrimenkul ve İnşaat adı altında faaliyet gösterdiniz. Kendi Dünyanın gözü Arnavutköy'de Sektörde uzun...