07 / 07 / 2024

Arnavutköy meydan yenileme

Arnavutköy meydan yenileme

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan yenileme çalışmaları devam ediyor.

Arnavutköy Tayakadın, meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından inşaatına devam edilen Tayakadın Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 70’lik kısmı tamamlandı.

Arnavutköy İmrahor Meydanı yenileniyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan düzenleme çalışmaları, İmrahor Meydan Düzenleme çalışmasıyla devam ediyor.

Arnavutköy Sazlıbosna Mahalle Meydanı yenilendi!

Arnavutköy Belediyesi'nin yoğun çalışmalarla yenilediği Sazlıbosna Meydanı Arnavutköylü vatandaşların hizmetine açıldı.

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı açıldı!

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Haşim Baltacı alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.

Arnavutköy dev meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi, ilçeye 8 bin 500 metrekarelik yeni bir meydan kazandırıyor. Proje kapsamında meydan ve katlı otopark için düzenleme çalışmaları başladı.

Arnavutköy yeni meydan ve otoparkına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen meydan ve katlı otopark düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Arnavutköy'ün meydanları yenileniyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan yenileme çalışmaları devam ediyor.

Arnavutköy Meclis üyelerinden ilginç arsa teklifi!

Arnavutköy Meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman, ilçenin ihtiyacı olan meydan projesi için yazılı önerge verdi. Önergede Bakırköy İlme Hizmet Vakfı’na ait özel arsanın satın alınarak ilçeye meydan yapılması teklif edildi.

Buca'da köy meydanı yenileme çalışmaları başladı!

Buca'da, aralarında bin yaşında çınarın da bulunduğu 6 anıt ağacı restore eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ağaçların bulunduğu köy meydanında doğal dokuya uygun yenileme çalışması başlattı.

Arnavutköy Meydan ve katlı otopark için imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy Merkez Mahallesi Meydan ve Zeminaltı Katlı Otopark Alanı için hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi'nin temeli Cuma günü atılıyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından 80 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi'nin ilk etabının temeli 26 Eylül Cuma günü törenle atılıyor... Peki Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi'nde neler olacak?..

Arnavutköy'de icradan 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Dairesi; Arnavutköy İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor. 323877/518203'lük hissesi satışa çıkan arsanın toplam bedeli 2 milyon 591 bin 16 TL olarak belirlendi.

Beşiktaş Arnavutköy'de deniz manzaralı arsa, metrekaresi 75 kuruşa!

İstanbul'un en değerli arsalarına sahip Beşiktaş Arnavutköy'de bir arsa metrekaresi 75 kuruştan satışa çıkarılmış. Arnavutköy'deki arsa toplam 9 bin 675 TL'den satılacakmış. Emlakkulisi.com'un tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberi...

Arnavutköy meydan yenileme Haberi

Arnavutköy meydan yenileme


Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan yenileme çalışmaları devam ediyor.


Arnavutköy’ün ilçe olmasıyla beraber mahalle statüsüne kavuşan köyler,  kendine özgü dokularını koruyor. Bu kapsamda kendine özgü dokusu bozulmadan mahalle meydanlarına çalışma başlatan Arnavutköy Belediyesi; kültürel dokuyu koruyacak, vatandaşların faydalanabileceği yenilenmiş meydanları hayata geçirmeyi planlıyor.


Sazlıbosna Meydanı Bitme Aşamasında


Her mahalleyi kendine özgü yapısına uygun projelendiren Arnavutköy Belediyesi, ilk çalışmayı Sazlıbosna Meydanı’na başlattı. Kısa zamanda alt yapı çalışması tamamlanan Sazlıbosna Meydanı’nın peyzaj çalışmalarında sona gelindi. Tamamlandığı zaman yaşayan bir meydan haline gelecek ve vatandaşların rahat bir şekilde kullanabileceği bir alan olacak.


Köy statüsünden çıkmış mahalle meydanlarını yenileme ve kendine özgü dokularını koruma adına başlatılan çalışmalar;


İmrahor, Taşoluk Köyiçi, Çilingir, Haraççı, Haçımaşlı ve Yeşilbayır Mahalleleri ile devam edecek.  




Arnavutköy...