17 / 08 / 2024

Arnavutköy suriyelilere özel devlet hastanesi

Arnavutköy suriyelilere özel devlet hastanesi

Kendi vatandaşlarına sağlık hizmeti yetiştiremeyen Sağlık Bakanlığı Suriyeli mülteciler için özel hastane tahsis etti. Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet veren Hadımköy Semt Polikliniği'ni yeniden düzenleyen Bakanlık, bu polikliniği Suriyelilerin hizmetine sundu.

Arnavutköy ve Esenyurt 1/100000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Arnavutköy ve Esenyurt İlçeleri 1/100000 ölçekli İstanbul Çevre Düzeni Planı Özel Endüstri Bölgelerine İlişkin 25.09.2020 tasdik tarihli Plan değişikliği askıya çıktı.

İBB'den 'Suriyelilere Özel Mezarlık' iddiasına yalanlama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Suriyelilere Özel Mezarlık Alanı” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. İşte İBB'nin o açıklaması...

Arnavutköy'de Suriyelilere özel devlet hastanesi!

Kendi vatandaşlarına sağlık hizmeti yetiştiremeyen Sağlık Bakanlığı Suriyeli mülteciler için özel hastane tahsis etti. Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet veren Hadımköy Semt Polikliniği'ni yeniden düzenleyen Bakanlık, bu polikliniği Suriyelilerin hizmetine sundu.

Arnavutköy'de arsa yatırımı yapılmalı mı?

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Yönetici Yardımcısı Esra Adıbelli Neşeli, Arnavutköy'den arsa almanın püf noktalarını anlattı.

Arnavutköy Meclis üyelerinden ilginç arsa teklifi!

Arnavutköy Meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman, ilçenin ihtiyacı olan meydan projesi için yazılı önerge verdi. Önergede Bakırköy İlme Hizmet Vakfı’na ait özel arsanın satın alınarak ilçeye meydan yapılması teklif edildi.

Arnavutköy Boğazköy Özel Proje Alanı imar planı askıda!

İBB tarafından, Arnavutköy Boğazköy, 4845, 4848 ve 4849 adalara ve bir kısım tescil harici alana 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15 Kasım 2014 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli tarafından kuruldu.

Arnavutköy'de icradan 2.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziosmanpaşa 1. sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Arnavutköy'deki 3 arsayı 1 Aralık'ta satışa çıkarıyor. Arsaların toplam bedeli 2 milyon 438 bin 703 TL olarak belirlendi.

Arnavutköy su kesintisi 17 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin bazı mahallelerinde enerji kesintisi problemi nedeniyle 17 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet satılık arsa: 2 milyon 478 bin 708 TL!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 3 adet arsa Gaziosmanpaşa 1. Satış Memurluğu tarafından 1 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul Arnavutköy'de 6 adet satılık arsa! 2 milyon 909 bin 630 TL!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 6 adet arsa Gaziosmanpaşa 1. Satış Memurluğu tarafından 25 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:20 arasında ihale ediliyor.

Arnavutköy Müftülük Binası'nın temeli Cuma günü atılıyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arnavutköy Müftülük Binası projesinin temel atma töreni 10 Ekim 2014 Cuma günü gerçekleştirilecek. Arnavutköy Müftülük Binası, Karlıbayır Mahallesi'nde 3 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından 83 bin metrekare alan üzerine yaptırılan Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi ilk etabının temeli Taşoluk Yeşil Cami yanında törenle atıldı. Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’nin ikinci etabının temeli 2015'te atılacak.

Arnavutköy suriyelilere özel devlet hastanesi Haberi

Arnavutköy suriyelilere özel devlet hastanesi

‘Bu da oldu' dedirtecek cinsten bir olay Arnavutköy’e bağlı Hadımköy’de gerçekleşti. Kendi vatandaşlarına sağlık hizmeti yetiştiremeyen Sağlık Bakanlığı, daha önce Arnavutköy Devlet Hastanesine bağlı olarak hizmet veren Hadımköy Semt Polikliniğininin hizmetletine son vererek yabancı ülke vatandaşlarının yararlanabileceği hastane olarak yeniden düzenleyip hizmete açtı. Sağlık Bakanlığı'nın adı geçen polikliniği Türk vatandaşlarına kapatması büyük tepki topladı.


Türk vatandaşlar ne yapsın?

En çok Suriyeli mültecilerin yaşadığı ilçeler sıralamasında ilk üçe giren Arnavutköy’de yaklaşık 60 bin Suriyeli mülteci ikamet ediyor. Sağlık Bakanlığı, Arnavutköy Devlet Hastanesine bağlı olarak hizmet veren Hadımköy Semt Polikliniğini Türk vatandaşların hizmetinden alarak “Arnavutköy Toplum Sağlığı Merkezi Arnavutköy 1 No’lu Göçmen Sağlığı Birimi” haline getirdi. Bu durumda, nüfusu her geçen gün hızla artan ve ilçe olmak için her türlü çabanın gösterildiği Hadımköy’de...