05 / 05 / 2024

arnavutköy tekne parkı ne zaman açılıyor

arnavutköy tekne parkı ne zaman açılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2015 yılında Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe'de 50 milyon liralık yatırımla 810 teknenin bağlanabileceği Tekne Parkları tamamlayacak. İSPARK, deniz turizmi ve ticaretine katkı sağlayarak sektörün ihtiyaçlarını karşılıy

Arnavutköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Merkez ve Çevresi, Konut Alanı, Konut + Ticaret Alanı, Dere Koruma Bandı Alanı, İmar Hakkı Aktarım Alanı, Park Alanı ve Yol Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 5757 ada, 4, 5, 7 parsellerin bir kısmı, 5757 adadaki park terkinli alanın bir kısmı ve Haraççı Mahallesi, 5957 ada, 1 parselin kuzeyinde yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

Arnavutköy'de Vadi Park ve 39 mahalle parkı açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Vadi Park ve 39 mahalle parkı, yapılan görkemli açılış ile vatandaşların hizmetine girdi.

Arnavutköy Karaburun Parkı hizmete açıldı!

Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karaburun Örfi Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’nun bulunduğu alana, park yapım çalışması tamamlandı. Parkın tamamlanmasıyla beraber çocuklar, tam donanımlı bir parka kavuşmuş oldu.

Arnavutköy'e yeni parklar geliyor!

Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karaburun Örfi Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’nun bulunduğu alana, park yapım çalışması başladı. Parkın tamamlanmasıyla beraber çocuklar, tam donanımlı bir parka kavuşmuş olacak.

Arnavutköy Vadi Park projesi ne durumda?

Arnavutköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Vadi Park projesinde son durum havadan görüntülendi. Belediye, Vadipark'ın son karelerini Twitter ve Facebook hesabı aracılığıyla sosyal medyada paylaştı... İşte Arnavutköy'ün beklenen projesinde son durum

İstanbul Boğazı'na kurulacak 4 tekne park 50 milyon liraya mal olacak!

İBB, İstinye ve Tarabya’nın ardından 810 tekne kapasiteli 4 yeni tekne park için İstanbul Boğazı’nda yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapacak. Teknepark'ta yüzer iskeleler olacak.

İstanbul Boğazı’nda inşa edilecek Tekne Park tartışması büyüyor!

İstanbul Boğazı’nda inşa edilecek Tekne Park tartışması büyüyor. Bebek Semt Girişimi yetkilileri, “Bebek doğal güzelliğini kaybedecek. Ayrıca, bağlı tekneler akıntıları engelleyeceği için Bebek Koyu doğal temizlenme özelliğini yitirecek” diyor

Tekne Park yapılırsa Bebek sahili doğal güzelliğini kaybedecek!

İstanbul Boğazı’nda inşa edilecek Tekne Park tartışması büyüyor. Bebek Semt Girişimi yetkilileri, “Bebek doğal güzelliğini kaybedecek. Ayrıca, bağlı tekneler akıntıları engelleyeceği için Bebek Koyu doğal temizlenme özelliğini yitirecek” diyor

Arnavutköy Hadımköy 300 Ada 10 Parselin imar planı askıdan indiriliyor!

Arnavutköy Hadımköy, 300 ada, 10 parselin Dini Tesis Alanı olarak düzenlenmesi ve tescil harici alanın Park Alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı bugün askıdan indiriliyor. İşte o plan...

Hadımköy'de park alanına cami yapılacak!

Arnavutköy Hadımköy'de imar durumu park olarak görünen 300 ada 10 parsel, cami ve park alanı olarak düzenlendi. Hadımköy dini tesis ve tescil dışı alanın park alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı.

arnavutköy tekne parkı ne zaman açılıyor Haberi

arnavutköy tekne parkı ne zaman açılıyor

İSPARK, dört noktada Tekne Parkları hizmete açmak için çalışmalara başladı. 

İstinye (180) ve Tarabya'da (208) hizmete açılan 388 kapasiteli tekne parkların ardından çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiren İSPARK, Marmara ve Karadeniz kıyılarında yeni projeleri hayata geçirecek. 

İSPARK, Bebek, Kuruçeşme Beykoz ve Paşabahçe koylarında tekne bağlama alanı oluşturmak için yürüttüğü fizibilite çalışmalarını tamamladı. İmar tadilat sürecinin ardında yakın zamanda başlanacak çalışma 2015 yılında tamamlanarak hizmete açılacak. Bebek 250, Kuruçeşme 85, Beykoz 310, Paşabahçe 165 kapasiteli Tekne Parklar 50 milyon TL mal olacak. 

İlk etapta dört noktada yaklaşık bin tekne ve yat bağlama kapasitesiyle hizmete açılacak tekne parkların ardından Çubuklu, Kanlıca, Anadolu Hisarı, Çengelköy ve Arnavutköy'de Tekne Parklar'm yapımına başlanacak. Bu koylarında hizmete girmesiyle 5 bin dolayında tekne ve yatın bağlanmasına imkan sağlanacak. 

İstinye ve...