08 / 05 / 2024

Arnavutköyde geckondu

Arnavutköyde geckondu

İstanbul Arnavutköy'de 1 polisi şehit eden saldırganın öldürüldüğü gecekondu belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Gecekondudan geriye moloz yığınları kaldı.

Arnavutköy-Yeniköy-Karaburun hattı hizmete açıldı!

Arnavutköy Belediyesi, özellikle yaz döneminde insan kalabalığının yoğun olduğu; Karaburun ve Yeniköy Mahallelerinin, ulaşım sorununu çözdü. Yapılan çalışmalar sonucunda, var olan otobüs hatlarına yenisi eklendi.

Arnavutköy Belediyesi resmi Android uygulaması yayında!

Arnavutköy Belediyesi, en güncel haberleri, duyuruları, etkinlikleri, ihale ilanları, imar durumu sorgulama, borç sorgulama ve ödeme gibi E-Belediyecilik hizmetlerini, cep telefonlarına sığdırdı. İşte Arnavutköy Belediyesi resmi Android uygulaması...

Arnavutköy Tayakadın Köyü imar planına itiraz geldi mi?

Arnavutköy Tayakadın Köyü 1/5000 ölçekli nazım imar planı askı süresini tamamladı. Peki bu süre içinde itiraz geldi mi? Arnavutköy Tayakadın Köyü imar planına itiraz edildi mi? Tayakadın Köyü imar planı tadilatının sebebi neydi?..

Arnavutköy'de güçlendirme çalışması sırasında üç katlı bir bina çöktü!

Arnavutköy'de güçlendirme çalışması yapılan üç katlı bir bina çöktü. Yıkımdan önce yan yatan binadan tahliye edilen vatandaşlar son anda kurtulurken bina zemininde yer alan ahırdaki büyükbaş hayvanlar göçük altında kaldı...

Arnavutköy'de 3 katlı bina çöktü!

Arnavutköy'de güçlendirme çalışması yapılan üç katlı bir bina çöktü. Yıkımdan önce yan yatan binadan tahliye edilen vatandaşlar son anda kurtulurken bina zemininde yer alan ahırdaki büyükbaş hayvanlar göçük altında kaldı.

Arnavutköy Hadımköy 390 parselin imar planı askıdan indiriliyor!

Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi 390 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı. İşte o imar planı...

Arnavutköy Hadımköy 300 Ada 10 Parselin imar planı askıdan indiriliyor!

Arnavutköy Hadımköy, 300 ada, 10 parselin Dini Tesis Alanı olarak düzenlenmesi ve tescil harici alanın Park Alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı bugün askıdan indiriliyor. İşte o plan...

Arnavutköy Tayakadın Köyü imar planı askıdan indiriliyor!

Arnavutköy 16 Ağustos 2012 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Tayakadın Köyü Nazım İmar Planı'na yapılan itiraza ilişkin 17 Ocak 2014 tasdik tarihli imar planı bugün askıdan indiriliyor. İşte o plan...

ANY İSTANBUL Arnavutköy’de hizmete açıldı!

Arnavutköy’de açılan ve İstanbul’ a “Corner Pub” anlayışıyla yepyeni bir soluk getiren “ANY İstanbul” ; rahat dekorasyonu, lezzetli menüsü ve keyifli lokasyonu ile sıcak bir atmosfer sunuyor...

ANY İstanbul Arnavutköy'de açıldı!

Arnavutköy’de açılan ve İstanbul’ a “Corner Pub” anlayışıyla yepyeni bir soluk getiren “ANY İstanbul” ; rahat dekorasyonu, lezzetli menüsü ve keyifli lokasyonu ile sıcak bir atmosfer sunuyor.

Köyde inşaat izni nasıl alınır?

Köy yerleşik sınırı içerisinde bir arsanız olduğunu ve "Köydeki arsama ev yapmak istiyorum." dediğinizi farz edelim. Bu durumda köyde inşaat izni nasıl alınır? Köy ruhsat işleri nelerdir?

Köyde ruhsat alınmadan yapılan yapılar!

Belediye ve Mücavir Alan Sınırları İçinde ve Dışında Planı Bulunmayan Alanlarda Uygulanacak İmar Yönetmeliğine göre kimi yapıların inşası için ruhsat gerekmiyor. İşte köyde ruhsat alınmadan yapılan yapılar..

Köyde yapı ruhsatı nasıl alınır?

Belediye ve mücavir alanlar dışında yer alan köy yerleşik alanında bir inşaat yapmak istediğinizi farz edelim. Bu noktada, köyde yapılacak bir inşaat için ruhsat alınması gerekiyor mu? Köyde yapı ruhsatı nasıl alınır?

Arnavutköyde geckondu Haberi

Arnavutköyde geckondu

Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi'nde Ensari parkının yanında bulunan bir gecekondu belediye ekipleri tarafından, polisin incelemelerinin bitmesinin ardından yıkıldı. Yıkılan gecekondunun duvarlarda çok sayıda kurşun izi olduğu görüldü. Gecekondunun içinde bulunan eşyaların çıkartılmadan yıkıldı. Yıkımın ardından gecekondudan geriye parçalanmış eşyalar ve moloz yığını kaldı.


Dünkü çatışmada bir polis memuru Ayhan Ölçer şehit olmuş, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz da yaralanmıştı. Saldırgan Seyfettin Genç ise barakaya yapılan operasyonda ölü olarak ele geçirilmişti.




Yeni...