03 / 05 / 2024

arsa değerleri zorlu center

arsa değerleri zorlu center

Güncellenen arsa değerleri nedeniyle Zorlu Center'ın arsa değeri 430 milyon liradan 5 milyar 250 milyon liraya çıktı. Zorlu Center'da gelecek yıl ödenecek toplam emlak vergisi tutarı 31.5 milyon lira olan arsa vergisinden az olamayacak.

Emlak Konut GYO Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın yıl sonu değerleri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın 2023 yıl sonu değerleri açıklandı. İşte detaylar ve parsellerin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Arsa değerleri fırladı mezar yerleri ateş pahası oldu! İşte o ildeki mezar yeri fiyatları

Pandemi ve ardından patlayan savaş nedeniyle Ruslar ve Ukraynalılar başta olmak üzere yabancıların en fazla tercih ettiği şehirlerden biri olan Antalya'da mezar yeri fiyatları uçtu.

İstanbul'un arsa değeri 23,4 trilyon liraya ulaştı!

Mega kent İstanbul'un arsa değeri 23,4 trilyon TL'ye ulaştı. Peki arsa değeri en yüksek ilçeler hangileri?

Martı GYO'nun gayrimenkul değerleri 722.4 milyon TL'ye çıktı!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkul değerleri 542 milyon 621 bin 761 TL iken, 179 milyon 784 bin 852 TL artış ile 722 milyon 406 bin 613 TL'ye çıktı. 

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Reysaş Taşımacılık'ın arazi, arsa ve binalarının değer artışı 300 milyon TL!

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'in Türkiye Finansal Raporlama Standartları (TFRS)'ye göre hazırlanan konsolide finansal tablolarında,  gerçeğe uygun değerleri ile yansıtılmasına ilişkin arazi, arsa ve binaların değerlemeleri sonuçlandı. Değer artışı yaklaşık 300 milyon TL olacak. 

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy 5 arsa değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 Adet Arsa'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Gayrimenkul sahipleri dikkat! 2020 yılı emlak vergi değerleri!

İş yeri ve konut sahipleri için emlak vergisi ödemeleri başladı. 2020 yılı emlak vergi değerleri, 2019’da yılındaki emlak rayici üzerine yeniden değerleme oranının yarısı uygulanarak hesaplanıyor. İşte tüm merak edilenler...

Kaçak yapıya arsa değerine göre ceza!

TBMM'de bugün görüşülmeye başlanacak yeni düzenlemeyle kaçak yapılara aykırılığın metrekaresine göre kesilen ceza sistemi değişiyor. Düzenlemeyle arsa değeri de cezalara eklenecek...

Arsa değeri yüksekse konutta metrekare arttıkça birim fiyat daha da artıyor!

Eva Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şeyma Şehirli, arsa değerinin yüksekliğinin konut üzerindeki etkisinden bahsetti.

Çanakkale’de arsa satmak hayal oldu!

Çanakkale'de hayata geçirilen projelerle arsaların değerleri iki kat arttı. Arsalarını satmak isteyen birçok vatandaş kararından vazgeçti.

arsa değerleri zorlu center Haberi

arsa değerleri zorlu center

Gelecek yıl yüzde 200'e varan oranlarda artacak emlak vergileri Zorlu Center'ı rekortmen yapacak. Zorlu Center'ın 2010 yılında 3 bin 500 lira olarak belirlenen arsa metrekare değeri, Bakanlar Kurulu'nca yapılan artışlarla 2013'te 4 bin 95 lira oldu. 


Zorlu Center inşaatının tamamlanıp faaliyete geçmesiyle, emlak vergisine esas arsa bedeli de metrekare başına 50 bin liraya yükseltildi. Herhangi bir itiraz gelmediği için rakam kesinleşti. Zorlu Center'ın arsası 105 bin metrekare olduğu için toplam arsa değeri 430 milyon liradan 5 milyar 250 milyon liraya çıktı. Zorlu Center'da gelecek yıl en az 31.5 milyon lira emlak vergisi ödenecek. Emlak vergisi ödenirken dikkate alman arsa ve arazi bedelleri, ilçelerde oluşturulan komisyonlarca 4 yılda bir güncelleniyor. Aradaki yıllarda ise Bakanlar Kurulu kararı ile artırım yapılıyor. 


2014 yılı emlak...