27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın yıl sonu değerleri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın yıl sonu değerleri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın 2023 yıl sonu değerleri açıklandı. İşte detaylar ve parsellerin değerleri...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

BAŞAKŞEHİR AYAZMA 4. ETAP'IN YIL SONU DEĞERİ NE KADAR? 

Emlak Konut GYO Ayazma 4. Etap, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, İkitelli Mahallesi, 1424 Ada 5 Parselde bulunuyor. Söz konusu parselin büyüklüğü 22 bin 310,37 metrekare olarak açıklandı. Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle hayata geçirilecek. 

Söz konusu proje ile güvenilir ve yüksek getirili bir projeye imza atılması planlanıyor. Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi Olimpiyat Stadı, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinin yakınında yer alıyor. Metro istasyonuna ise sadece 900 metre, İstanbul Havalimanı’na 10 dakika, ikinci köprüye ise 20 dakika uzaklıkta bulunan arsanın kuzeyinde TEM otoyolu, güneyinde yine kentin ana ulaşım omurgalarından biri olan E5 Karayolu yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap ın yıl sonu değerleri belli oldu!

İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, İkitelli Mahallesi, 1424 Ada 5 Parselin 2023 yıl sonu değeri açıklandı.

Söz konusu parselin mevcut durumuyla KDV hariç değeri 713 milyon 931 bin 840 TL, KDV dahil 785 milyon 325 bin 24 TL olarak belirlendi. 

KAYABAŞI 9. ETAP'IN YIL SONU DEĞERİ KAÇ TL? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için yüklenici ile sözleşme 19 Haziran tarihinde imzalanmıştı. Proje, BİNBAY Yapı İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. - SOM GROUP İnş. Ltd. Şti. - İSTANBUL HAS Yapı İnş. Ltd. Şti. İş Ortaklığında hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap ın yıl sonu değerleri belli oldu!

Emlak Konut GYO Kayabaşı 9. Etap, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi, 970 ada 2 parselde bulunuyor. 29 bin 915 metrekare arsa alanına sahip parsel, Başakşehir Millet Bahçesi'ne, Rıfat Ilgaz Caddesine, Kuzey Marmara Otoyolu'na ve Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'na yakın mesafede bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Kayabaşı 9. Etap'ın hayata geçirileceği parselin mevcut durumuyla KDV hariç değeri 703 milyon 17 bin 540 TL, KDV dahil değeri ise 773 milyon 319 bin 294 TL olarak açıklandı. 

Değerleme raporu için tıklayın 

Değerleme raporu için tıklayın

Özak GYO Maltepe'nin ruhsatı alındı! Maltepe'ye 458 yeni konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut GYO'nun  Ankara  ve İzmir'deki parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul'un 4 ilçesindeki parsellerinin değeri 6 milyar TL'yi aştı! 


Geri Dön