10 / 08 / 2024

arsa fiyatları yükselecek mi

arsa fiyatları yükselecek mi

Satışlar topraktan proje satan firmalarda durmaz ama düşebilir, düşsün. İkinci el gayrimenkullerde fiyatlar inebilir, kontrollü olarak inmesinde bir zarar yok. Ticari yapılarda bir durgunluk yaşanacaktır, yılın son çeyreğine kadar bu da normal...

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için yarını işaret ederek, 'dananın kuyruğu kopacak' dedi. Peki yarın altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? 

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Ankara'nın 'en güzel köyü' seçildi! Arsa ve ev fiyatları fırladı!

Kızılcahamam'a bağlı Alibey köyü Ankara'nın en güzel köyü seçildi. Tarımsal faaliyetler, doğal güzellikler ve geleneksel köy yaşamıyla dikkat çeken köyün en güzel köy seçilmesiyle birlikte ev ve arsa fiyatları yükselmeye başladı.

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Türkiye'de 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni güvenlik donanımı zorunluluğu geliyor. Peki 7 Temmuz'dan sonra araba fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bakın vatandaşlar ne yorum yaptı...

Konut fiyatları bu sene ne olur; yükselecek mi, düşecek mi?

Ülke genelinde konut ve kira bedelleri fahiş rakamlara yükselirken, vatandaşlar fiyatların ne olacğaını merak ediyor. Peki konut fiyatları 2024 yılı içinde ne olur, yükselecek mi, düşecek mi? 

İzmir'de arsa fiyatları tırmanışa geçti! Yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsalar kapış kapış satılıyor!

İzmir'deki arsa fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcılar İzmir'e en yakın illerden olan Manisa'ya yöneldi. Manisa, arsa yatırımcıların yeni yatırım merkezi haline geldi.

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

arsa fiyatları yükselecek mi Haberi

arsa fiyatları yükselecek mi

Yeni yılın ilk ayı bitti, ama biz sanki 2013’te asılı kalmış gibiyiz. Türkiye’de gençlerin daha önce hiç vermediği tepkiler, korkutucu büyüklükte skandallar, paylaşılamayan kurumlar, kuruluşlar, aşikarın reddedildiği dava dosyaları Doğal olarak, bunların hepsi hepimizi etkiliyor. En çok da ekonomide söz sahibi sektörleri etkiliyor. Bir de üstüne Merkez Bankası’nın faizleri beklentilerin üzerinde arttırması, FED’in tahvil alımını azaltmakta sürdürdüğü sert tavır ülke ekonomisine çığ gibi düştü. Sert fiyat hareketlerinin ortasında kaldık. İnşaat sektörünün en büyük gücü ürünlerinin bir yatırım aracı olarak görülmesiydi ama yatırım kelimesine ülkenin bütün kapıları kapandı. Yabancı yatırımcılara umut bağlamışken, Arap ülkelerinden gelen sinyaller yatırımcıların bekleme butonuna bastıkları yönünde. Yerli yatırımcılar da ülkenin şu durumunda iştahlarını kaybetmiş durumdalar. Gayrimenkul üreten firmalar deseniz, onlar da henüz satış pazarlama kanallarında...