04 / 05 / 2024

arsa ilanı Ankara

arsa ilanı Ankara

Ankara 22.İcra Müdürlüğü Çankaya'da bulunan arsayı 2 milyon 672 bin TL'ye satışa çıkardı. 3.340 metrekare alana sahip arsanın ihalesi 30 Mart'ta Ankara Adliyesi'nde yapılacak.

SGK başkentte imarlı 3 arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan üç adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

4 bin TL'ye arsa alma fırsatı Milli Emlak'tan! Bu fırsatı kaçırmayın! 

4 bin TL’ye arsa satın alma fırsatı Milli Emlak’tan geldi. Bu şaşırtıcı cazip fırsat sudan ucuz fiyata arsa sahibi olma imkânı sunuyor. Özellikle de düşük fiyata yatırım yapmak isteyenler bu arsa ilanına mutlaka bakmalı! Altın fiyatına geleceği garanti almak isteyenler bu haberi mutlaka okumalıdır.

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan asgari ücretli için arsa ilanı! 10 bin TL'si olana 465 metrekare arsa sahibi olabilecek!

Apartman hayatının boğuculuğu yaşanan doğal afetler pek çok insanın uygun fiyatlı arazi aramasına neden oldu. Uygun fiyatlı arsa arayışında olan vatandaşlar için Milli Emlak’tan asgari ücretli arsa imkanı! 465 metre kare arsa için 10 bin TL yetiyor!

Milli Emlak Ankara'da 39 bin TL'ye arsa satıyor! Başkentte imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara'da konut alanı imarlı arsa satıyor. Peki söz konusu satış ihalesi ne zaman? İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanı....

Milli Emlak Ankara'da konut alanı imarlı arsa satıyor! 15 bin 400 TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Altındağ'da konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Ankara'da 78 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Yakacık Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

İnegöl Belediyesi, asılsız imar paylaşımları için harekete geçti!

Bursa İnegöl Belediyesi, sosyal medya üzerinden yapılan Çevre Yolunda İmara Açılması An Meselesi’’ başlıklı arsa ilanı hakkında işlem başlattı.

Ankara Yenimahalle'de 13.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan 9. etap uygulama imar planı kapsamında kalan arsa 13 milyom 464 bin 900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ankara Yenimahalle'de 16.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi İvedikköy Mahallesi'nde yer alan 10.464,00 metrekare yüzölçümlü arsa 16 milyon 742 bin 400 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ankara Akyurt'ta 14 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara İli Akyurt İlçesi'ne bağlı Balıkhisar ve Saracalar Mahallesi'ndeki 3 arsa ihale ile satılıyor. İhale 8 Kasım'da gerçekleşecek..

Ankara Kurtuluş ve Gazipaşa kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Ankara İli, Beypazarı İlçesi, Kurtuluş ve Gazipaşa Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi.

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Hâzinesi adına kayıtlı, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi, 63354 ada, 4 nolu parseldeki arsa ÖİB tarafından satılıyor..

arsa ilanı Ankara Haberi

arsa ilanı Ankara

Çankaya'da bulunan 3.340 metrekare alana sahip arsa Ankara 22.İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı. 30 Mart'ta ihale edilecek olan arsanın toplam bedeli 2 milyon 672 bin TL.


İhaleye konu arsa, Yeni Ata Bilge Sitesi'nin karşısında yer alıyor. Arsanın üzerinde herhangi bir yapılaşma mevcut değil.


İhalesi, 30 Mart 2015 günü saat 10.30 ile 10.40 arasında, Ankara Adliyesi 2 No'lu Mezat Salonu'nda, açık artırma suretiyle yapılacak.


İhale ilanı:


T.C ANKARA (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU'NA İZAFETEN T.C. ANKARA 22. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ 2014/205 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ:Ankara ili, Çankaya ilçesi, Alacaatlı mahallesi, 44582 ada, 3 parselde kayıtlı 3.340,64 m2 yüzölçümlü arsa cinsi taşınmazdır. Ankara çevreyolunun doğusunda, yapılaşmanın halen devam ettiği, taşınmazın yaklaşık 200-250 metre doğusunda Yeni Ata...