06 / 05 / 2024

Arsa Trend nerede

Arsa Trend nerede

“En iyi yatırım aracı arsa” sloganı ile kurulan ve arsa geliştirme işine profesyonel bir bakış açısı getiren Arsa Trend, gelişime açık bölgelerde kısa sürede kazanç getirecek arazileri, altyapılı ve imarlı arsalar halinde yatırımcısı ile buluşturmayı hede

Saygın Trend Palmiye nerede? Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023!

Saygın Trend Palmiye nerede sorusunun yanıtı ve Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Saygın Trend Palmiye'de 94 konut bulunuyor.

Nova Arsa İznik projesinde 60 ay taksit avantajı! Nova Arsa İznik nerede?

Nova Arsa İznik projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Nova Arsa İznik projesi nerede? Nova Arsa İznik projesinde kaç bağımsız alan var? İşte detaylar...

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

TOKİ ilk evim arsa yerleri nerede? İlk evim arsa hangi illerde?

TOKİ ilk evim arsa yerleri vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Peki TOKİ ilk evim arsa yerleri nerede?

Nef Arsa Amerika nerede? Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022!

Nef Arsa Amerika nerede sorusunun yanıtı ve Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte yatırımcıların radarına giren Nef Arsa Amerika detayları...

Trend GYO, Alibeyköy'den arsa aldı! Yeni proje geliyor! 

Trend GYO, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçireceği proje kapsamında 2 adet arsa satın aldı. Proje için çalışmalar hızlandı...

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

Nef Arsa Ilgaz nerede? 

Yeni projelerine son sürat devam eden Nef Arsa Ilgaz projesiyle alıcılarını bekliyor. Peki Nef Arsa Ilgaz projesi nerede konumlanıyor? Nef Arsa Ilgaz projesinin özellikleri neler? İşte ayrıntılar.

İzpek Trend Bornova nerede? İşte lokasyon!

İzpek İnşaat tarafından hayata geçirilen İzpek Trend Bornova projesinde 168 bağımsız bölüme yer veriliyor. Peki İzpek Trend Bornova nerede?

Trend Arena AVM nerede?

Çorlu'da inşa edilen Trend Arena AVM yarın açılıyor. Danış Grup imzası taşıyan Trend Arena'da birbirinden ünlü mağazalar yer alıyor. Peki Trend Arena AVM nerede?

Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?

Erkan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Evleri 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Peki Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?

İş GYO Nef Inİstanbul Gala nerede?

Inİstanbul Gala'da 30 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki İş GYO Nef Inİstanbul Gala nerede?

Akfen İnşaat İncek Loft Evleri nerede?

Konut teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşeceği İncek Loft'ta satışlar devam ediyor. Proje 108 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Akfen İnşaat İncek Loft Evleri nerede?

Arsa Trend nerede Haberi

Arsa Trend nerede

Profesyonel ekip ve danışman kadrosu ile imara açık, alt yapı çalışması yapılmış arsaları inşaata hazır şekilde satışa sunan Arsa Trend, yükselen değer arsaya yatırım yapmayı planlayanlar için 30.000 TL peşinat ile 30 ay vade ve sıfır faiz imkanları ile imarlı altyapılı arsaları yatırımcısı ile buluşturuyor. 

Arsa Trend’in 60.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu arsalarda, yüzde 50’si peşin, geri kalanı 30 ay vade farksız taksit olanağı; peşin ödemelerde de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Kırklareli Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran’daki Kuzeykent projesinin de dahil olduğu Trakya’nın en iyi yatırım aracı haline gelen arsaların da satışa sunulduğu Arsa Trend’in satış ofisinden hafta sonları ilgili arsalara servis hizmeti de sağlanıyor. 


Büyükkarıştıran Kuzeykent İstanbul’daki sanayi alanlarının şehir dışına taşınacak olması nedeniyle Tekirdağ limanına sadece 35 km mesafede...