02 / 05 / 2024

Nef Arsa Ilgaz nerede? 

Nef Arsa Ilgaz nerede? 

Yeni projelerine son sürat devam eden Nef Arsa Ilgaz projesiyle alıcılarını bekliyor. Peki Nef Arsa Ilgaz projesi nerede konumlanıyor? Nef Arsa Ilgaz projesinin özellikleri neler? İşte ayrıntılar.



Kayak merkezlerine komşu, kış turizminin merkezinde, doğanın içinde Nef ARSA Ilgaz'da satışa açılan son 15 adet konut imarlı arsa alıcılarını bekliyor. Peki Nef Arsa Ilgaz nerede? İşte ayrıntılar...

 Nef Arsa Ilgaz nerede? 

Ilgaz, kayak merkezi nedeniyle özellikle kış aylarında tercih edilse de bahar ve yaz aylarında da birçok doğa sporuna ev sahipliği yapıyor. Türkiye’de bulunan on binlerce lisanslı kayak sporcusunun yeni adresi artık Ilgaz. Ancak turizm tesislerinin eski ve kısıtlı imkanlarda hizmet veriyor olması, günü birlik turizmi kuvvetlendirmekte ve turistlerin çevreden villa ve dağ evlerini kiralamaya yöneldiğini göstermektedir. 

 Nef Arsa Ilgaz nerede? 

Peki Nef Arsa Ilgaz nerede?

Nef Arsa Ilgaz projesinde; çocuk oyun alanları,tarım alanları, açık hava tiyatrosu, atölye alanları, market ve spor sahaları, ofis alanları, Nef Patentli Fold Village ve Fold Home alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor.

 Nef Arsa Ilgaz nerede? 

Peki Nef Arsa Ilgaz nerede?

Nef ARSA ILGAZ, yer aldığı Ilgaz bölgesine, karayolu ile Türkiye’nin yaklaşık 25 milyon nüfusunun kolay ve kısa sürede ulaşabildiği bir bölgede konumlanıyor. Hayalinizdeki eve sahip olmanız için hazırlanan bu proje, 1/1000’lik konut imarlı tapu ve 230 parsel büyüklüğünde bir yaşam alanı üzerine kurulmaktadır.

Nef Arsa Eskişehir'de 91 bin TL'ye arsa fırsatı!

Nef Arsa Sakarya 395 bin TL 0 faizli konut fırsatı!


Geri Dön