06 / 05 / 2024

Arsa Trend satılık arsa

Arsa Trend satılık arsa

“En iyi yatırım aracı arsa” sloganı ile kurulan ve arsa geliştirme işine profesyonel bir bakış açısı getiren Arsa Trend, gelişime açık bölgelerde kısa sürede kazanç getirecek arazileri, altyapılı ve imarlı arsalar halinde yatırımcısı ile buluşturmayı hede

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul Tuzla'da 1 milyon 128 bin TL'lik satılık arsa!

İstanbul Mercan'da 1 milyon 872 bin 240 TL'lik satılık arsa 8 Haziran 2016 tarihinde saat 13:00'de ihaleye çıkıyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Sancaktepe Aydos Country Konutları satılık!

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede teslimler 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Sancaktepe Aydos Country Konutları satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık dükkan!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. İstanbul Zeytinburnu Cevizlibağ lokasyonunda inşa edilen proje 37 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Concord İstanbul Fikirtepe satılık ev!

Concord İstanbul Fikirtepe satılık ev fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri minimum 47 metrekare olarak tasarlandı.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık konut!

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık konut fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Ödeme planı kapsamında 60 ay vade imkanı sunan proje 300 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor.

Arsa Trend satılık arsa Haberi

Arsa Trend satılık arsa

Profesyonel ekip ve danışman kadrosu ile imara açık, alt yapı çalışması yapılmış arsaları inşaata hazır şekilde satışa sunan Arsa Trend, yükselen değer arsaya yatırım yapmayı planlayanlar için 30.000 TL peşinat ile 30 ay vade ve sıfır faiz imkanları ile imarlı altyapılı arsaları yatırımcısı ile buluşturuyor. 

Arsa Trend’in 60.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu arsalarda, yüzde 50’si peşin, geri kalanı 30 ay vade farksız taksit olanağı; peşin ödemelerde de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Kırklareli Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran’daki Kuzeykent projesinin de dahil olduğu Trakya’nın en iyi yatırım aracı haline gelen arsaların da satışa sunulduğu Arsa Trend’in satış ofisinden hafta sonları ilgili arsalara servis hizmeti de sağlanıyor. 


Büyükkarıştıran Kuzeykent İstanbul’daki sanayi alanlarının şehir dışına taşınacak olması nedeniyle Tekirdağ limanına sadece 35 km mesafede...