06 / 05 / 2024

Arsa Trend ulaşım

Arsa Trend ulaşım

“En iyi yatırım aracı arsa” sloganı ile kurulan ve arsa geliştirme işine profesyonel bir bakış açısı getiren Arsa Trend, gelişime açık bölgelerde kısa sürede kazanç getirecek arazileri, altyapılı ve imarlı arsalar halinde yatırımcısı ile buluşturmayı hede

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Nef Sütlüce Residence ulaşım!

Nef Sütlüce Residence ulaşım bilgileri göre proje İstanbul Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde bulunuyor. Arsa alanı 3 bin 373 metrekareden oluşan projede satışların yakın zamanda başlaması planlanıyor.

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım!

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer aldığını söyleyebilmek mümkün. Satışları devam eden proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Avrupa Konutları Atakent 4 ulaşım!

Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan proje 30 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Avrupa Konutları Atakent 4 ulaşım bilgilerine göre İstanbul Küçükçekmece Halkalı Caddesi üzerinde yer alıyor.

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor.

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım!

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda yer alıyor. Toplam 1.250 adet daireden oluşan proje 24 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Bahçeşehir lokasyonunda yer alıyor. Toplam arsa alanı 48 bin metrekare olarak belirlenen projede 225 adet bağımsız birim bulunuyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Bahçeşehir'de Asmalı Evler projesinin yanında bulunuyor. Proje 68 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Vira İstanbul ulaşım bilgileri!

92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan projede lansmana özel olarak indirim sağlanıyor. Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek.

Park Mavera Başakşehir 2. Etap ulaşım!

Park Mavera Başakşehir 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje, Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Kasım ayında satışa çıkması planlanan proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri!

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, Çankaya Oran bölgesinde inşa ediliyor. Toplam arsa alanı 120 bin 533 metrekare olarak belirlenen projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Demirland Çengelköy Park Evleri ulaşım!

Demirland Çengelköy Park Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje, Çengelköy sahiline 1.3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satış süreci devam eden proje 65 dönüm arsa üzerinde yükseliyor.

Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım!

Toplam 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı proje 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım bilgisine göre Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor.

Arsa Trend ulaşım Haberi

Arsa Trend ulaşım

Profesyonel ekip ve danışman kadrosu ile imara açık, alt yapı çalışması yapılmış arsaları inşaata hazır şekilde satışa sunan Arsa Trend, yükselen değer arsaya yatırım yapmayı planlayanlar için 30.000 TL peşinat ile 30 ay vade ve sıfır faiz imkanları ile imarlı altyapılı arsaları yatırımcısı ile buluşturuyor. 

Arsa Trend’in 60.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu arsalarda, yüzde 50’si peşin, geri kalanı 30 ay vade farksız taksit olanağı; peşin ödemelerde de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Kırklareli Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran’daki Kuzeykent projesinin de dahil olduğu Trakya’nın en iyi yatırım aracı haline gelen arsaların da satışa sunulduğu Arsa Trend’in satış ofisinden hafta sonları ilgili arsalara servis hizmeti de sağlanıyor. 


Büyükkarıştıran Kuzeykent İstanbul’daki sanayi alanlarının şehir dışına taşınacak olması nedeniyle Tekirdağ limanına sadece 35 km mesafede...