22 / 07 / 2024

Arsa ve arazi kdv indirimi

Arsa ve arazi kdv indirimi

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arsa ve arazilerin KDV oranını da yüzde 8'e indirdiklerini söyledi.

ATO Başkanı Baran: Arsa ve arazilerde KDV indirimi sektörel faaliyetleri artıracak!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Baran açıklamasında arsa ve arazilerdeki KDV indiriminin sektörel faaliyetleri artıracağını belirtti.

Milli Emlak, 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, Balıkesir ve Bursa'da yer alan 6 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Balıkesir ve Bursa'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

21 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi alabilirsiniz! Son tarih 29 Temmuz! 

Bingöl Milli Emlak, 78 adet arsa ve araziyi 21 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte satışla ilgili detaylar... 

Edirne ve Kastamonu’da Hazine’ye ait 5 adet arsa ve arazi satılıyor!

Milli Emlak, Edirne ve Kastamonu’da bulunan farklı niteliklere sahip 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Peki arsa ve arazilerin fi yatları ne kadar? İşte satışla ilgili  detaylar…  

Milli Emlak, 8 taksit ve 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, Bingöl ve Eskişehir'de yer alan 4 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak'tan Afyonkarahisar ve Ayvalık'ta satılık arsa ve arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar ve Ayvalık'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.

Uzmanlar tek tek açıkladı! İşte arsa ve arazi alırken dikkat edilmesi gerekenler! 

Gayrimenkul hukuku uzmanları ve sektör temsilcileri, son dönemlerde arsa ve arazi satışının artması üzerine bu alanda yatırım yapmayı düşünenlerin dikkat etmesi gerekenleri anlattı.

Kayseri ve Aydın'da 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla 19 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Belediyeler, Kayseri ve Aydın'daki 19 adet arsa ve araziyi 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi hangi tarihlerde? İşte ilan metinleri... 

Aydın, Denizli ve Ordu'da 5 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılacak! Milli Emlak arsa satışları Temmuz! 

Milli Emlak, Aydın, Denizli ve Ordu'daki 3 adet arsa ve arazi ile 2 adet kargir bina ve arsasını yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte satış tarihleri ve fiyatlar...

Adana ve Isparta’da taksitle arsa ve arazi fırsatı! 74 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Milli Emlak, Adana ve Isparta’da bulunan toplam 12 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı.  74 bin TL’den başlayan gayrimenkullerde taksit imkanı da var. İşte ayrıntılar…

İstanbul'un iki ilçesinde arsa ve arazi fırsatı! Megakentte imarlı arsa arayanlar dikkat!

Sultangazi Belediyesi, İstanbul Arnavutköy ve Büyükçekmece'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkullerin satış bedeleri 13 milyon 228 bin 160 TL'den başlıyor.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 adet arsa ve arazi satıyor! 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Milli Emlak, Nevşehir ve Bolu'da yer alan 5 adet arsa ve araziyi 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Nevşehir ve Bolu'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak?

Ankara’da, Hazine'ye ait 129 adet arsa ve arazi satılıyor! 98 bin TL’den başlayan fiyatlarla…

Milli Emlak, Başkent Ankara’da toplam 129 adet arsa ve araziyi 98  bin TL’den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale ile ilgili ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi fırsatı!

Milli Emlak, Sinop ve Şırnak'taki 15 adet arsa ve araziyi 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Arsa ve arazi kdv indirimi Haberi

Arsa ve arazi kdv indirimi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen ve merakla beklenen kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişiye KDV indirimi müjdesi verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada Türkiye'ye vesayet, darbeler, terör örgütleri, toplumsal fay hatlarını tahrik, askeri tehdit ve uluslararası dayatmalarla diz çöktüremeyenlerin son olarak ekonomiyi hedef aldığını dile getirdi.

İnşaat sektörünün üzerindeki finansman yükünü azaltıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada bir diğer çalışmalarının "konut ve arsalarda KDV sadeleştirmesi" olduğunu dile getirerek, satın alınan konut nerede olursa olsun, metrekaresine göre değişen aynı kademeli KDV uygulamasına tabi olacağını dile getirdi. Yine son zamanlarda sık sık gündeme gelen Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamındaki konutlarda da 150 metrekareye kadar yüzde 1, aşan kısmı için ise yüzde...