03 / 07 / 2024

Arsa yatırımcıları yatırımcıları

Arsa yatırımcıları yatırımcıları

İstanbul'da arsaların sorunlu olması yatırımcıları yakın şehirleri tercih etmeye zorluyor. İstanbul'da küçük ve orta ölçekli yatırımcılar arsa bulamazken, büyük yatırımcılar da bu konuda zorluk çekiyor.

Arsa yatırımcıları yakın şehirlere yöneldi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "İstanbul'da sorunsuz arsa kesinlikle yok. Küçük-büyük tüm arsa yatırımcılarının İstanbul'da arsa bulamıyor. Makul fiyatlı, problemsiz bir arsa bulmak mümkün değil"dedi.

İstanbul'da arsa stokları tükenince yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsa yatırımında büyük patlama!

Konut alamayan yatırımcılar yatırımlarını arsaya yapmaya başladı. Özellikle İstanbul'da arsa yatırımı tavan yaparken, yatırımcılar artık alacak arsa bulamıyor. 

Türkiye'de arsa çılgınlığı ne zaman biter?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ile vatandaş konut almakta zorlanıyor. Son zamanlarda ise konut alamayan yatırımcılar arsaya yönelmeye başladı. Arsa yatırımına büyük talep oluşurken, vatandaşlar bu arsa çılgınlığının ne zaman sona ereceğini merak ediyor.

Arsa yatırımın yıldızı giderek daha da parlıyor!

Ülkemizde son zamanların parlayan yıldızları arasında yer alan arsa yatırımları, yatırımcılar için de yükselen bir değer haline geldi.

Emlak Konut’un yeni kampanyası mı, arsa yatırımı mı?

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte arsa ve arazi yatırımına ilgi arttı. Emlak Konut GYO dün başlattığı kampanya ile avantajlı satışlara başladı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, vatandaşa yatırımını hangisine yapacağını sordu.

Antalya ve bir şehirde daha satılık 12 arsa! Yatırımcılar dikkat! 

Antalya ve Aydın'da yer alan 12 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 6 Haziran ve 12 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Konut yatırımı yapacaklar neden 1+1 almalı. Arsa alanlar ne kadar beklemeli?

Emlak piyasasındaki durgunluk nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının kafası karışık olsa da konut ve arsa yatırım anlamında öne çıkıyor. Peki yatırımlık konut ve arsa almak isteyenler neyi tercih etmeli? İşte merak edilen bu sorunun cevabı…

Arsa yatırımları neden önemli?

Dünya gazetesi yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında arsa yatırımlarının önemini yazdı. İşte o yazı...

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Özellikle Güney Kıbrıs yatırımcıların en çok tercih ettiği bölge haline geldi. Kıbrıs'ta şimdi de 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı fırsatı sunuluyor.

4 milyon dolara alınan arsa 2.5 milyon dolara satıldı: Duyan şaşırdı!

Geçtiğimiz yıl arsa satışları resmen patladı ve arsa yatırımına talep arttı. Peki vatandaşlar yatırım ile ilgili neler söyledi? Arsa yatırımı mantıklı mı? İşte o yorumlar...

Orman arazisine cephe arsa almanın avantajları ve dezavantajları!

Artan konut fiyatları arsa ve arazilere olan talebi de artırırken pek çok kişi de arsa yatırımları ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, orman arazisine cephe bir arsa satın almanın avantajlarını ve dezavantajlarını paylaştı.

İki şehirde satılık 24 arsa! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Konya'da yer alan toplam 24 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 16 Mayıs ve 22 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 

400 bin TL ile arsa yatırımı yapabilirsiniz! Gayrimenkul uzmanı 'para pul oldu' dedi! 

Konut fiyatlarındaki artış vatandaşın ev almasını zorlaştırırken, arsalara talep arttı. Peki arsa yatırımı için ne kadar bütçe gerekli? Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Arsa yatırımcıları dikkat! 2 şehirdeki 13 arsa satışa çıkıyor!

Isparta ve Kayseri'de yer alan 13 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış bedelleri 335 bin TL ve 1 milyon 80 bin TL arasında değişiyor. 

Arsa yatırımcıları yatırımcıları Haberi

Arsa yatırımcıları yatırımcıları

İstanbul'da arsaların sorunlu olması yatırımcıları yakın şehirleri tercih etmeye zorluyor. İstanbul'da küçük ve orta ölçekli yatırımcılar arsa bulamazken, büyük yatırımcılar da bu konuda zorluk çekiyor. Sektör temsilcileri yatırımcıların arsa için Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Çanakkale gibi şehirleri tercih ettiğini belirtiyor. İstanbul'un farklı noktalarında yapımına başlanan büyük projeler ve konut ihtiyacının sürekli artması şehirde boş arsa bırakmadı. Sektör temsilcileri, bu konudaki görüşlerini Anadolu Ajansı muhabirleriyle paylaştı. 


"İSTANBUL'DA SORUNSUZ ARSA YOK" 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "İstanbul'da sorunsuz arsa kesinlikle yok" dedi. Küçük-büyük tüm arsa yatırımcılarının İstanbul'da arsa bulamadığını vurgulayan Ağaoğlu, "İstanbul'da problemsiz arsa olmadığı için de insanlar ellerindeki arsayı mümkün olduğu kadar değerlendirmeye çalışıyor. Makul bir fiyatlı, problemsiz bir arsa bulmak mümkün değil" diye konuştu. İstanbul...