11 / 05 / 2024

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serdar Ekrem Kurumahmut tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Marist İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marist İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Polat ve Yusuf Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hayati Rakıcı ve İrfan Coşar ortaklığında kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Taşkın tarafından kuruldu.

Yiba İnşaat Mühendislik Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yiba İnşaat Mühendislik Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Arıcanlı tarafından kuruldu.

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arık ve Mehmet Alkılıç tarafından kuruldu.

İstanbul Taahhüt İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Taahhüt İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bulur ve İbrahim Arı ortaklığında kuruldu.

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  Ahmed A.S.Z. tarafından kuruldu.

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Samancıoğlu, Gökhan Yaşar ve Gündüz Demircioğlu ortaklığında kuruldu.

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Serdar Ekrem Kurumahmut tarafından kuruldu. 


Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak......




Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Esenkent Mah.Ersever Sok. No.5/1...