09 / 05 / 2024

Arslan Erol

Arslan Erol

Asen Elektrik Pano İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arslan Erol, Engin Erol tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta kuruldu.

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Erol Ertekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 9 Temmuz' da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi' nde kuruldu.

Neşat Arslan: Buca 10 yılda hiç değişmedi!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan İlçesinin son 10 yıldır aynı olduğunu gelişimi ve değişiminin olmadığını belirtti. Arslan, ilçe için yapılması gerekenleri anlattı.

Hüseyin Arslan:Türkiye sağlık sektöründe büyük atılımlar yaptı!

'Ukrayna'ya Yatırım: KamuÖzel Sektör İş Birliği Geliştirilmesi Programı ve Türkiye Deneyimi' konferansında sunum yapan Hüseyin Arslan "Türkiye sağlık sektöründe büyük atılımlar yaptı" dedi.

Hüseyin Erol: İzmit Halkevi binası restore edilsin!

Binlerce İzmitliden imza toplayan kentin sevilen ismi Hüseyin Erol, Halkevi binasının restore edilmesini ve Atatürk Heykeli önündeki otoparkın kaldırılmasını istedi. Erol imzalarla birlikte yetkili makamlara başvuru yaptı.

Arslan Otopark Uygulamaları Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arslan Otopark Uygulamaları Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erhan Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

Erol Yarar: Yatırımlarla kayak turizmini canlandırabiliriz!

TKF Başkanı Erol Yarar:"İstenilen yatırımlar yapıldığında Türkiye'de 9,5 milyonu yabancı, 4 milyonu da yerli olmak üzere 13,5 milyon kişi kayak turizminden faydalanarak, Türkiye'ye gelir getirecek"

Ömer Kamil Arslan kimdir?

Mimar Ömer Kamil Arslan kimdir? Mimar Ömer Kamil Arslan, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ömer Kamil Arslan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ömer Kamil Arslan..

Arslan Keskin: Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir!

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, "Bornova, İzmir'in kapısı, Bornova'ya değer katan projeler getirmek lazım. Örneğin Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir. Bunlar Bornova'nın prestijini artıracak projelerdir" dedi.

Erol Tanrıkulu Antalya Korkuteli'ne yapılan cami inşaatı inceledi!

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu önüne cami yapımı için çalışmalar başlatılırken, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, cami yapılacak alanda incelemelerde bulundular.

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu" diye konuştu.

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu” diye konuştu..

Vedat Arslan: Araplara ev satmam dönemi başlayacak!

Aremas Gayrimenkul Kurucu Genel Müdürü Vedat Arslan, ARAP müşteri yoğunluğunun fazla olduğu konut projelerinde, daire teslimleri yapılıp yaşamlar başladıkça sıkıntıların da yavaş yavaş ortaya çıktığını söyledi.

Mar Yapı'nın acı günü: Ester Arslan vefat etti!

Mar Yapı şirketi kurucu ortaklarından Yusuf Arslan'ın annesi Ester Arskab vefat etti. Arslan'In cenazesi 17 Nisan Cuma günü (bugün) saat 13.00'te İzmir Altındağ Musevi Mezarlığı'na defnedilecek..

Arslan Erol Haberi

Arslan Erol

Asen Elektrik Pano İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arslan Erol, Engin Erol tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta kuruldu. 


Asen Elektrik Pano İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü elektrik panolarının üretilmesi montajı ve projelendirilmesi alım satımı ithal ve ihracını yapmak. 2. Her türlü elektrik kabinlerinin saçlarının alım satımı kesim ve büküm'ünü yapmak. 3.Komple veya bölüm halinde inşaatların elektrik tesisatlarının taahhüt'ünde bulunmak yapmak veya yaptırmak projenledirmek mühendislik  etüd plan proje müşavirlik hizmetlerini yapmak. 4. Her türlü elektrik malzemelerinin toptan ve perakende alım satımı imalatı ithal ve ihracını yapmak. 5. Her türlü inşaat işleri,konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arsa ve araziler almak bunlar üzerinde veya...