06 / 07 / 2024

Arslan Yapı Metaxdoor

Arslan Yapı Metaxdoor

2002 yılından eşiyle birlikte 24 metrekarelik bir alanda, giriş ve geçiş sistemleri Metaxdoor’u kuran markanın Yönetim Kurulu Başkanı Tuba Arslan, bugün 35 ülkeye ihracat yaptıklarını ve diğer sektörlerin var olmadığı ülkelere bile iş yaptıklarını belirti

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Arslan tarafından kuruldu.

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

Heaven Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Heaven Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koçarslan tarafından kuruldu.

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Arslan tarafından kuruldu.

Ssa Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssa Yapı Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Selamı Sertan Arslan tarafından kuruldu.

Stı Global İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stı Global İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Arslan tarafından kuruldu.

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Arslan tarafından kuruldu.

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İhsan Arslan tarafından kuruldu.

Kağan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Veysel Arslan tarafından kuruldu.

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Durmuş Burak Arslan ve Hasan Ergin ortaklığında kuruldu.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Arslan Yapı Metaxdoor Haberi

Arslan Yapı Metaxdoor

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Restorasyon bölümünden mezun olduktan sonra 10 yıla yakın bir süre alüminyum konstrüksiyon ve giydirme cephe sektörlerinde çalışan Tuba Arslan, Türkiye’de otomasyon alanındaki eksikliği görmesiyle birlikte 2002 yılında eşiyle birlikte Arslan Yapı’yı kurmasıyla Metaxdoor markasının temellerini de atmış oluyor. Her türlü bina için giriş ve geçiş sistemleri sunan Metaxdoor’u 24 metrekarelik bir alanda kurduklarını ifade eden Tuba Arslan, bugün 2000 metrekarelik bir alanda 40 kişiyle birlikte üretim yapmanın gururunu yaşıyorlar. “Şirketimizi kurduğumuzda sadece 1 ekip arkadaşımız vardı. Bugün 40 kişilik ekibimizle, ürettiğimiz ürünlerin yüzde 40’ını ihraç ediyoruz. Artık Metaxdoor markasını 20 bin noktada görebilmek mümkün.” diyen Metaxdoor Yönetim Kurulu Başkanı Tuba Arslan, 2015 yılı itibariyle 35 ülkede var olduklarını belirtirek sözlerine şu şekilde devam ediyor:...