16 / 06 / 2024

Arsuz Gülcihan asfalt çalışmaları

Arsuz Gülcihan asfalt çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Arsuz ilçesi Gülcihan Mahallesi’nde deforme olarak kullanımı sıkıntı haline gelen güzergâhta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Vemay Yapı İnşaat Asfalt Peyzaj Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vemay Yapı İnşaat Asfalt Peyzaj Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Vehbi Ayık tarafından kuruldu.

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesin Okşar tarafından kuruldu. 

Gümüş Asfalt Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Asfalt Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli Ethem Gümüş tarafından kuruldu.

Gökze Asfalt Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökze Asfalt Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Küpeli ve Ahmet Küpeli ortaklığında kuruldu.

Günyol İnşaat Asfalt Taahhüt Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günyol İnşaat Asfalt Taahhüt Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmer Özer tarafından 1 milyon 500 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ferka Asfalt İnşaat Hafriyat Nakliyat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferka Asfalt İnşaat Hafriyat Nakliyat Gıda Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Kamuran Ayna tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arsuz Belediye Meclisi'nde 7 madde görüşülecek!

Arsuz Belediye Meclisi gündeminde mevcut bulunan aşağıda yazılı maddeleri görüşmek üzere 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20.maddesi gereğince Arsuz Belediyesi Hizmet Binası’ndaki Toplantı Salonu’nda toplanacaktır.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Hatay Cemal Gürsel Caddesi'ne asfalt müjdesi!

HBB ekipleri, kentin ihtiyaçlarını gözeterek yaptığı yol yapım hizmetleri kapsamında Samandağ ilçesine bağlı Cemal Gürsel Caddesi Abacı Sokak’ta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Arsuz Gülcihan asfalt çalışmaları Haberi

Arsuz Gülcihan asfalt çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından il genelinde sürdürülen bakım onarım, yol yapım ve iyileştirme seferberliği kapsamında Arsuz ilçesi Gülcihan Mahallesi’nde deforme olarak kullanımı sıkıntı haline gelen güzergâhta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.


ARSUZ GÜLCİHAN’DA 1500 METRE BETON ASFALT UYGULANDI 


Ana cadde, mezarlık ve türbe arasında 1500 metre olarak uygulanan beton asfalt uygulayan HBB ekipleri, Hatay’ın turistik değerlerinden biri olan Arsuz’da önemli bir çalışmanın daha altına imza attı.


 ARSUZLULAR BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDE SUNULAN HİZMETLERDEN MEMNUN 


Arsuz ilçesinin genelinde, özellikle turistik açıdan yoğun misafir alan bölgelerin modern hale gelmesi için büyük çaba sarf eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki HBB ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler alan vatandaşlar, Arsuz’a ve Hatay geneline sunulan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Hatay Büyükşehir...