23 / 05 / 2024

Arsuz Gülcihan'da 1500 metre yol asfaltlandı!

Arsuz Gülcihan'da 1500 metre yol asfaltlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Arsuz ilçesi Gülcihan Mahallesi’nde deforme olarak kullanımı sıkıntı haline gelen güzergâhta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.



Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından il genelinde sürdürülen bakım onarım, yol yapım ve iyileştirme seferberliği kapsamında Arsuz ilçesi Gülcihan Mahallesi’nde deforme olarak kullanımı sıkıntı haline gelen güzergâhta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.


ARSUZ GÜLCİHAN’DA 1500 METRE BETON ASFALT UYGULANDI 


Ana cadde, mezarlık ve türbe arasında 1500 metre olarak uygulanan beton asfalt uygulayan HBB ekipleri, Hatay’ın turistik değerlerinden biri olan Arsuz’da önemli bir çalışmanın daha altına imza attı.


 ARSUZLULAR BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDE SUNULAN HİZMETLERDEN MEMNUN 


Arsuz ilçesinin genelinde, özellikle turistik açıdan yoğun misafir alan bölgelerin modern hale gelmesi için büyük çaba sarf eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki HBB ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler alan vatandaşlar, Arsuz’a ve Hatay geneline sunulan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Hatay Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön